Werty

Nexus ratează calificarea în Esport Tour 2022 Finals

Nexus ratează calificarea în Esport Tour 2022 Finals

Nexus Gaming ?? sunt una dintre cele 16 echipe care au participat la cele 4 ediții ale Esport Tour 2022, bineînțeles, Nexus ?? intrând și în lupta pentru Esport Tour 2022 Finals, acolo unde primele 6 echipe din clasamentul bazat pe puncte al organizatorilor se califică mai departe în ultima ediție a anului. Nexus ?? din păcate au ratat această calificare la o diferența de doar 2 puncte față de cei de la los kogutos ??, care au fost ultima echipa calificată. Prize-pool-ul finalelor se ridică la 36.368$.

Clasament Esport Tour

Clasamentul organizatorilor este bazat pe puncte, acestea putând fi obținute doar prin clasarea cât mai sus în turneele ce se desfășoară de a lungul anului, spre exemplu, Nexus ?? au concurat în toate cele 4 turneele, obținând 10 puncte din 2 dintre ele, los kogutos ?? terminând deasupra echipei noastre cu 12 puncte acumulate, Nexus ?? rămânând practic pe lângă ecuația play-off-ului. Acordarea punctelor se desfășoară in felul următor:

  • locul 1 – 10p
  • locul 2 – 8p
  • locul 3-4 – 6p
  • locul 5-8 – 4p

Nexus ?? și-au obținut cele 10 puncte datorită ocupări locurilor 5-8 în prima ediție, obținând 4 dintre puncte, iar restul de 6 venind după ce au ocupat locul 3 in ediția cu numărul 3, celelalte 2 ediții nefiind chiar atât de inspirate pentru organizația românească care a ocupat locul 7, cot la cot cu echipe precum HONORIS ??, Illuminar Gaming ?? și 00prospects ??.

image 3

sudicsgo

COMPETITII
esportskings
ULTIMELE STIRI