Werty

234e1

Nexus KTRL si-a anuntat noul lineup la LOL

NexusKTRLEBL2022

Nexus KTRL si-a anuntat noul lineup la LOL


Nexus KTRL a anuntat pe Twitter noul lineup al echipei de League of Legends pentru sezonul 2022 de Esports Balkan League (EBL).

Cine sunt jucatorii

In Top il avem pe Axinte ‘Septico’ Cristian. Acesta a jucat in Summer Split la Nexus KTRL atat la EBL cat si la al 4-lea sezon al turneului Digital Crusade.

In Jungle il avem pe Malek ‘Askan’ Mirzaei. El a jucat in trecut pe Top lane, dar dupa tryouts-urile pe care le-a tinut Nexus KTRL, s-a dovedit a fi cel mai potrivit jucator pentru pozitia de Jungle.

In Mid va fi Cristian ‘SQCristian’ Sevac. Acesta va avea o misiune grea sa ii tina locul lui Comeback, vedeta echipei din sezoanele precedente.

In pozitia de ADC se afla veteranul Liviu ‘DeathArrow’ Oloi. Ultima echipa la care a jucat a fost Nexus Gaming in sezonul de Spring Split din EBL 2021, el fiind mai mult rezerva lui Evil.

In pozitia de Support il regasim pe Richard ‘Vioreleeee’ Szabo. El a venit la Nexus KTRL dupa terminarea sezonului de EBL din 2021, jucand alaturi de Septico la turneul Digital Crusade din toamna.

Sezonul de Spring Split din EBL va incepe pe 17 ianuarie 2022. In sezonul regulat, vor fi meciuri de tip Best of 1. Primele 4 echipe din sezonul regulat se vor califica in play-off. De acolo au sansa sa se califice la cel mai prestigios turneu de League of Legends din ligile ERL, European Masters. Toate meciurile din liga EBL vor putea fi urmarite in limba romana pe canalele de Twitch si de YouTube ale celor de la Digital Crusade.

Sursa : Twitter @KTRL, lol fandom EBL

Redactor: edi2o9

edi2o9

COMPETITII
esportskings
ULTIMELE STIRI