Werty

NexusKTRL new lineup

Nexus KTRL și-a anunțat noii jucători la echipa de LOL pentru sezonul de Summer 2022

Nexus KTRL și-a anunțat noii jucători la echipa de LOL pentru sezonul de Summer 2022


Nexus KTRL a anunțat pe Twitter noul lineup al echipei de League of Legends pentru sezonul de Summer 2022 de Esports Balkan League (EBL) și pentru turneul Crusaders Crown.

Roster internațional

Acesta este prima dată când Nexus KTRL aduc în echipa de League of Legends jucători internaționali.

Nexus KTRL vor avea în componență 2 români, 2 croați și un bulgar.

NexusKTRLRosterSummer2022

Top

Karlo “Falleo” Kovačić din Croația. Aceasta își va face debutul în EBL, dar și într-o primă ligă ERL. El a mai jucat în liga a 2-a din LVP Superliga (Spania) și la mai multe echipe care au concurat în ligi amatoare.

Jungle

Rostislav “Kasparina” Shabarkov din Bulgaria. Acest tânăr jucător de 18 ani e gata să impresioneze în EBL. El a mai jucat în diferite ligi ERL, cum ar fi GLL (Grecia) în 2020, în liga belgiană de LOL în Summer 2021, iar cel mai recent în divizia 2 din NLC (UK – Scandinavia) în Spring Split 2022.

Mid

Damir “Sintax” Galovac din Croația. El jucat în liga GLL în Spring 2021 și a jucat în ligile inferioare din Prime League (Germania). În Spring 2022, a fost coleg cu Kasparina în NLC.

AD-Carry

Darius “Yakkey” Bistrian din România. Acest tânăr jucător de doar 17 ani a jucat în liga belgiană în Summer 2021 și la sezonul 4 al turneului Digital Crusade, jucând câteva meciuri pentru One Tap Gaming. În Spring Split 2022, acesta a jucat în liga inferioara din GLL.

Support

Brezeanu “Gaarfield” Corneliu Alexandru. El a participat la mai multe turnee Romanian Esports League. În sezonul precedent de Spring 2022, acesta a fost coleg cu românii OmulFinn și Ecstassy la Team 7AM din Elite Series (Benelux).

Sezonul de Summer Split din EBL va începe pe 6 iunie 2022. În sezonul regulat, vor fi meciuri de tip Best of 1. Primele 4 echipe din sezonul regulat se vor califica în play-off. De acolo au sanșa să se califice la cel mai prestigios turneu de League of Legends din ligile ERL, European Masters. Toate meciurile din liga EBL vor putea fi urmărite in limba română pe canalele de Twitch și de YouTube de la Digital Crusade.

Sursa : Twitter @KTRL, lol fandom EBL

Redactor: edi2o9

edi2o9

COMPETITII
TMW
ULTIMELE STIRI