Werty

azaaay

Nexus invitati in Malta Vibes Knockout Series 5

Nexus invitati in Malta Vibes Knockout Series 5

NEXUS
2312

Avem o echipe participanta la Malta Vibes Knockout Series #5

Eden Esports revin cu Seria #5 din #6 turnee Malta Vibes Knockout care vor fi organizate pana in Martie 2022. Sponsorii sunt Visit Malta, Pinnacle, HellCase si GRID, astfel avand un total de $300,000 pusi la bataie pentru toate competitiile.

Sistemul competitiei este single bracket BO3 only. Nexus au mai fost invitati in Seriile #1, #3 si #4. In prima serie, acestia au iesit din primul meci, dupa o infrangere cu 1WIN, scor 1-2. In cea de-a treia, Nexus au reusit o performanta foarte buna, reusind sa se califice tocmai pana in Stage 2, datorita celor 2 victorii impotriva OPAA ( 2 -1 ) si Honoris ( 2 – 1 ). In al doilea stage, echipa autohtona a fost eliminata tot de catre echipa rusa 1WIN, care a ajuns tocmai pana in marea finala. In ultima serie organizata, Stage 4, Nexus au fost eliminati inca din primul meci de catre Budapest Five cu scorul de 2 – 1.

SEMINTE va juca ca stand-in

In aceasta pauza, Nexus au renuntat la RENNE1, cat si la antrenorul echipei, Toh1o. Pana in momentul actual, Nexus nu au anuntat cine va fi cel de-al cincelea jucator, insa pe pagina HLTV.org l-au inregistrat pe Valentin “SEMINTE” Bodea. Momentan acesta este doar stand-in pentru turneul ce va incepe pe 17 ianuarie, considerand ca inca nu l-au anuntat oficial. Nexus vor avea primul meci impotriva echipei franceze Ambush (locul 106 mondial).

Echipele participante:

malta

Redactor: @octav_manda

Sursa: Liquipedia, HLTV.org

Octavian Manda

COMPETITII
TMW
ULTIMELE STIRI