Werty

Nexus Gaming și NAVI Junior primesc o șansă de calificare în BLAST Premier Spring Showdown

Nexus Gaming și NAVI Junior primesc o șansă de calificare în BLAST Premier Spring Showdown

După calificarea celor de la Nexus Gaming 🇷🇴 la RMR majoritatea lumii se aștepta ca invitațiile să zboare din toate părțile către echipa românească. Momentan, acest vis nu a devenit realitate, dar o invitație foarte importantă a sosit pe masa celor de la Nexus 🇷🇴 recent. Românii noștri vor participa alături de NAVI Junior 🇺🇦, echipa lui fnl, în RES Season 6, pornind în drumul spre circuitul BLAST.

image

Axându-ne puțin doar pe cei de la Nexus Gaming 🇷🇴, pentru ei nu este nicidecum prima tangență cu astfel de Qualifiere. Ne aducem aminte că românii au participat și în RES Season 4 & 5, obținând chiar și calificarea in Qualifier-ul final in câteva rânduri. Totuși, de fiecare dată, Nexus 🇷🇴 au fost departe de a se regăsi la turneele BLAST, iar conform rezultatelor recente, acesta este cel mai bun timing pentru obținerea unei calificări surpriză.

image 1

Spre deosebire de Nexus 🇷🇴, care sunt cel mai bine cotată echipă din acest concurs, NAVI Junior 🇺🇦 se clasează ceva mai jos, dar încă în TOP 4 conform Ranking-urilor. Ce-i drept, echipa lui fnl a fost destul de tăcută încă de la înfăptuirea noului line-up, deși au participat în mai multe concursuri. Este clar că line-up-ul este unul tânăr și plin de potențial, așadar și organizația Ucraineană ar putea avea o surpriză plăcută de la echipa a doua.

image 2

Așa cum am mai menționat, Nexus 🇷🇴 sunt primii clasați din acest concurs, așadar ar trebui să plece din start cu un avantaj și cu postura de favorită în grupa B. Aceștia au adversari precum 500 🇧🇬, AIRLYA 🇲🇰 și Jake Bube 🇷🇸, echipe clasate de la locul 112 în sus. Statistic vorbind, cel mai mare pericol pentru Nexus 🇷🇴 este reprezentat de către cei de la AIRLYA 🇲🇰 care au influențe de la fosta echipă BLUEJAYS 🇲🇰 care știm că era o rivală puternică pentru românii noștri.

image 3

De cealaltă parte, lucrurile nu sunt la fel de simple, NAVI Junior 🇺🇦 nefiind favorită în grupa lor, dar cântărind niște șanse destul de mari de calificare în Play-offs. În grupa A evidenta preferată este Zero Tenacity 🇧🇦, a doua echipă ca Ranking din turneu. De asemenea, fnl și colegii săi îi mai au ca adversari și pe The Chosen Few 🇧🇬, o echipă underperforming în ultimul timp, și Juggernauts 🇷🇸 care nu au Ranking pe HLTV, dar au un line-up decent de Tier 2. Bazat tot pe statistici, șansele sunt mult mai mari ca o surpriză să se producă în grupa A.

image 4

Nu va trebui să așteptăm mult până la primul meci al unui jucător român, deoarece concursul începe chiar mâine, 2 februarie. Fiind în grupa ANAVI Junior 🇺🇦 vor fi primi pe care îi vom vedea în acțiune, iar meciul lor de debut va fi împotriva celor de la The Chosen Few 🇧🇬. Meciul va fi live mâine de la ora 16:30, iar câștigătoarea ajunge la un pas de Playoffs.

image 5

Nexus Gaming 🇷🇴 se vor mai lăsa așteptați încă o zi, deoarece se află în grupa B. Aceștia au meci chiar cu presupusa lor adversară directă la câștigarea grupei, AIRLYA 🇲🇰. Pe data de 3 februarie, de la ora 15:00, românii noștri vor intra pe server pentru acest duel important, iar o victorie ar putea fi decisivă.

image 6

sudicsgo

COMPETITII
esportskings
ULTIMELE STIRI