Werty

Nexus Gaming primesc invite în CCT Central Europe Series 7

Nexus Gaming primesc invite în CCT Central Europe Series 7

The Champion of Champions Tour este noua serie globală de competiții Counter-Strike: Global Offensive, oferită de GRID, platforma de date pentru esport-uri și jocuri, în parteneriat cu 10 organizatori internaționali de turnee. O luptă incredibilă pentru unul dintre cele mai mari fonduri de premii din istoria CS:GO – 3.400.000$. Un total de 1.800.000$ va fi distribuit în 44 de cupe online, împreună cu 1.100.000$ în 11 Finale Studio, culminând cu o Finală Arena de 500.000$. Fondul de premii este distribuit în 7 tranșe unice și va contribui la aducerea sustenabilității și integrității competițiilor de CS:GO.

CCT Central Europe Series #7 este un turneu european online de Counter-Strike: Global Offensive organizat de REPUBLEAGUE. Această competiție dispune de un prizepool total în valoare de 50.000$.

Premiile competiției

 • 🥇1st -> 22.000$
 • 🥈2nd -> 10.000$
 • 🥉3rd & 4th -> 5.000$
 • 5th-8th -> 2.000$

Formatul concursului

 • Group Stage:
  • 16 Team Swiss System Format
   • All matches are Bo3
  • Top 8 teams proceed to the Playoffs
 • Playoffs:
  • Single-Elimination bracket
  • All matches are Bo3

Swiss Stage

O nouă competiție a celor de la CCT ia viață, iar cei de la Nexus Gaming 🇷🇴 nu lipsesc de pe afișul de Main Event, aceștia fiind singura echipă cu români invitată sau calificată, după ce Let us Cook 🇵🇱 și Sprout Academy 🇪🇺 au eșuat în misiunea de a se califica din Closed QualifierNexus Gaming 🇷🇴 par să regenereze puțin început foarte încărcat de an pe care l-au avut și, cu siguranță, au multe de demonstrat în continuare, pentru a își menține Ranking-ul pe care îl au in acest moment pe HLTV.

image 50

CCT Central Europe Series 7 va începe pe data de 31 iulie, zi în care și cei de la Nexus 🇷🇴 vor juca meciul de debut împotriva unei echipe destul de bine alcătuită. Alternate Attax 🇩🇪 sunt primii adversari ai românilor, echipa din Germania care stă cu doar 6 poziții mai sus în clasamentul internațional, așadar se anunță un meci destul de interesant. Bo3-ul va fi live de la ora 14:00, iar echipa câștigătoare va merge într-un record de 1-0.

image 51

Cine va fi al cincilea om al celor de la Nexus

Știm cu toții că după plecarea lui AdamS la Movistar Riders 🇪🇸, line-up-ul celor de la Nexus 🇷🇴 a rămas cu un gol destul de mare care încă nu a fost acoperit, dar pare că va fi curând. Nexus Gaming 🇷🇴 apar pe lista echipelor cu ERSIN, acest lucru însemnând că se află într-un try-out mai avansat decât restul jucătorilor cu care au încercat să joace. 

image 52

Să nu uităm faptul că ERSIN a mai evoluat alături de Nexus Gaming 🇷🇴 de curând, mai exact în perioada octombrie-decembrie 2022, atunci când lucrurile nu au mers chiar atât de bine pentru echipa românească. Odată cu începutul noului sezon, Nexus 🇷🇴 s-au despărțit de ERSIN, iar aceștia au dus-o destul de bine și se pare că vor reapela la fostul jucător al echipei pentru a își menține succesul, așadar este șansă lui ERSIN să se afirme. Statisticile sale nu arată rău, în ultimele 3 luni având un rating de 1.01, fără prea multe hărți jucate, plus câteva meciuri bune făcute recent alături de Nexus 🇷🇴.

image 53

sudicsgo

COMPETITII
TMW
ULTIMELE STIRI