Werty

Nexus Gaming debutează în CCT Season 2 Europe Series 2

Nexus Gaming debutează în CCT Season 2 Europe Series 2

În urma succesului major pe care cei de la CCT l-au avut în anul 2023, aceștia și-au extins proiectul, așa cum au promis, și pe anul 2024. Bineînțeles, jucătorii români își fac mereu apariția în competițiile acestora, iar anul acesta nu pare să fie vreo excepție. Încă din primul concurs de anul acesta, Nexus Gaming 🇷🇴, OG Esports 🇪🇺 și KOI 🇪🇸 au apărut pe lista echipelor invitate, dar, din păcate, pentru românii noștri nu a fost un sezon prea reușit, Nexus 🇷🇴 fiind învinși de 3 ori la rând și eliminați din grupe.

image 19

Totuși, OG Esports 🇪🇺 și KOI 🇪🇸 au fost invitate direct în Play-offs, iar meciurile lor de debut se vor disputa pe parcursul zilei de mâine, 1 mai, fiind cele două echipe care mai țin speranțele țării noastre în picioare. Prima rundă de meciuri nu ar trebui să ne îngrijoreze prea tare, având in vedere că adversarele românilor nu sunt chiar cele mai puternice echipe.

image 20
image 21

Înapoi la Nexus Gaming 🇷🇴, echipa românească a fost invitată și în cel de al doilea concurs organizat de CCT în acest an, iar de această dată sperăm la niște rezultate mai convingătoare din partea jucătorilor noștri. Nexus Gaming 🇷🇴 au fost prinși între două forme în ultimul timp, așadar așteptările de la ei sunt mixte. Recent, echipa noastră a fost eliminată și din Hellcase Cup 9, la limită, după ce au cedat în meciul decisiv din grupe.

Debutul celor de la Nexus 🇷🇴 în Swiss Stage se anunța a fi unul destul de complicat, românii noștri fiind nevoiți să îi întâlnească pe cei de la Endpoint 🇬🇧. De asemenea, începutul duelului dintre cele două echipe a fost unul descurajator pentru Nexus 🇷🇴, fiind învinși la scor pe propriul pick, apoi revenind la egalitate prin câștigarea pick-ului adversarilor. Din păcate, după toate aceste eforturi, cei de la Nexus Gaming 🇷🇴 au fost, în final, învinși pe Decider și trimiși la 0-1 în Swiss Stage. Iată cum a arătat Bo3-ul:

Nexus Gaming 🇷🇴

  • Cătălin-Ionuț ‘BTN’ Stănescu 🇷🇴
  • Cosmin ‘ragga’ Teodorescu 🇷🇴
  • Adrian ‘XELLOW’ Guță 🇷🇴
  • Alexandru ‘s0und’ Ștefan 🇷🇴
  • Ersin ‘ERSIN’ Chiriac 🇷🇴
EchipeStagiuHărțiScoruriCâștigători
Nexus Gaming 🇷🇴 vs Endpoint 🇬🇧
Nexus Gaming 🇷🇴 vs Endpoint 🇬🇧
Nexus Gaming 🇷🇴 vs Endpoint 🇬🇧
Swiss Stage
Round I
Mirage
Inferno
Ancient
313
139
1113
Endpoint 🇬🇧
Nexus Gaming 🇷🇴
Endpoint 🇬🇧

În acest moment nu știm exact care va fi următoarea adversară a celor de la Nexus Gaming 🇷🇴, având în vedere că mai sunt meciuri în desfășurare sau în așteptare. Important este că următorul adversar ar trebui să fie ceva mai accesibil decât Endpoint 🇬🇧, echipa din UK fiind una dintre cele mai puternice din această stagiune.

image 23

sudicsgo

COMPETITII
esportskings
ULTIMELE STIRI