Werty

Nexus Gaming anunță despărțirea de Xellow, Ersin, Seminte și coach-ul Sunvita

Nexus Gaming anunță despărțirea de Xellow, Ersin, Seminte și coach-ul Sunvita

Azi, pe data de 26 decembrie, în a doua zi de Crăciun și aproape finalul acestui an, cei de la Nexus Gaming ?? au venit cu un anunț care a cutreierat puțin scena de esports din România, aceștia anunțând despărțirea de nu doar unul dintre jucătorii lor, ci de 3 playeri și chiar coach-ul echipei. Plecarea lui Xellow de la organizația din România era deja știută de majoritatea oamenilor, dar despărțirile de Ersin, Semințe și Sunvita au venit cumva unexpected, astfel Nexus ?? rămânând cu doar 2 jucători in line-up.

Nexus Gaming ??

  • Cătălin-Ionuț ‘BTN’ Stănescu ??
  • Cosmin ‘ragga’ Teodorescu ??

Acest anunț a apărut la prânz pe conturile de Social Media ale organizației, aceste postări făcând un reach destul de mare, oamenii având păreri împărțite despre această situație.

Momentan nu sunt cunoscute toate destinațiile jucătorilor plecați de la Nexus ??, spre exemplu Xellow urmează să fie oficializat la Sprout ??, așa cum spun sursele, iar Sunvita este deja parte din echipa celor de la Eternal Fire ?? pentru anul 2023, bineînțeles, ca și coach. Cât despre Semințe și Ersin nu se cunosc prea multe detalii, aceștia urmând să-și caute noi echipe.

Anul 2022 pentru Nexus

Anul 2022 nu a fost neapărat cel mai rău an pentru echipa românească, dar cu siguranță nici cel mai bun, aceștia au avut mai degrabă un an greu, cu suișuri și coborâșuri și cu destul de multe schimbări de-a lungul timpului, totuși Nexus ?? sunt și vor fi mai mereu cunoscuți pentru faptul că sunt cea mai mare organizație din România, iar după câteva cuvinte spuse de CEO-ul lor pe Twitter pare că aceștia sunt destul de bine pregătiți de a își depăși orice performanță pe care au avut-o până acum în anul 2023.

image 12
image 13

Jaxi League Season 1ROPL Stars Spring 2022Painkillers Cup Season 3ROPL Stars Fall 2022CCT Central Europe Series 2 Open Qualifier sunt câteva dintre turneele unde Nexus ?? au arătat cel mai bine în acest an obținând rezultate foarte bune și chiar câștigând în mare parte fiecare dintre respectivele competiții. Organizația din România va intra în anul 2022 cu 2 concursuri ongoing, mai exact Forward Cup și Thunderpick Bitcoin Series 2, unde Nexus ?? se află deja in faze avansate ale competițiilor. Momentan nu există nicio informație despre vreun viitor line-up al celor de la Nexus, dar toate informațiile care există acum sunt purele speculații ale fanilor care spun că venirea câtorva dintre jucătorii celor de la ex-OneTap ?? ar fi posibilă.

sudicsgo

COMPETITII
esportskings
ULTIMELE STIRI