Werty

1231241

Nexus câștigă ROG Masters 2021

werty rog masters winners 1

Nexus câștigă ROG Masters 2021


Finala mare

Echipa Nexus Gaming a fost încoronată campioană a turneului ROG Masters 2021 după finala jucată duminică, 19 decembrie, în fața rivalilor de la KTRL. Jucătorii în verde au avut nevoie de doar trei hărți din cele cinci posibile pentru a trece de adversarii din finală.

Precum în semifinala disputată cu OneTap, cei de la Nexus au avut parte de un început de coșmar și s-au văzut conduși la o diferență 7 runde în debutul meciului, pe harta aleasă de oponenți. Aceștia au reușit însă să redreseze situația și chiar au preluat conducerea pentru scurt timp, după 20 de runde jucate.

Finalul primei hărți a fost foarte strâns iar echipa victorioasă a fost decisă abia după o repriză de overtime. Lucrurile au stat diferit pe Dust2 și Ancient unde Nexus a fost în control de la început până la sfârșit. Campioana ROG Masters 2021 a reușit să se distanțeze la 10 runde de adversari pe ambele hărți și, astfel, s-a scris istoria turneului.

Conform statisticilor puse la dispoziție de producție, XELLOW, sniper-ul echipei Nexus, a fost cel mai bun jucător al finalei cu un Kill-Death Ratio de 1.3 și un headshot percentage de 71%.

werty mvp finala rog masters
  • INFERNO: Nexus 19 – 16 KTRL (Nexus 6 – 9 KTRL la pauză)
  • DUST2: Nexus 16 – 4 KTRL (Nexus 12 – 3 KTRL la pauză)
  • ANCIENT: Nexus 16 – 11 KTRL (Nexus 13 – 2 KTRL la pauză)

Scor final: Nexus 3 – 0 KTRL

Finala mică

În finala mică, de tip best of 3, cei de la OneTap s-au impus în fața echipa VamoS. Ocupanta locului al treilea nu a tremurat în fața adversarilor și, cu ajutorul lui Ed1m care i-a ținut locul lui Smekk, a încheiat meciul după două hărți jucate.

  • INFERNO: OneTap 16 – 7 VamoS (OneTap 11 – 4 VamoS la pauză)
  • MIRAGE: OneTap 16 – 10 VamoS (OneTap 9 – 6 VamoS la pauză)

Scor final: OneTap 2 – 0 VamoS

Premii

? NEXUS : 5 x ASUS TUF GAMING F15 FX506 HM

LOCUL I ROG MASTERS

?KTRL : 5 x ASUS TUF GAMING F15 FX506 HCB

LOCUL II ROG MASTERS

? ONETAP : 5 x KIT GAMING ROG

LOCUL III ROG MASTERS

Sursă: https://www.rogmasters.ro || Nexus Gaming pe Facebook

Redactor: Andrei Toader

jesemE

COMPETITII
esportskings
ULTIMELE STIRI