Werty

NAVI și OG Esports debutează în BLAST Premier Spring Groups 2024

NAVI și OG Esports debutează în BLAST Premier Spring Groups 2024

iM și Regali sunt doi dintre jucătorii români care au privilegiul de a juca la echipe ce sunt într-un parteneriat cu cei de la BLAST. Acest beneficiu le aduce participare asigurată pe tot parcursul anului în unele dintre cele mai importante competiții de la Tier 1. Pe data de 22 ianuarie 2024 s-a dat startul primului concurs din ecosistemul BLAST din acest an, Spring Groups 2024.

Repartizarea în grupe a fost făcută relativ avantajos pentru reprezentanții țării noastre, astfel încât fiecare dintre jucătorii români să fie într-o grupă diferită, sporind șansele de calificare ale fiecăruia. Regali și OG Esports 🇩🇰 s-au regăsit în grupa AVolt și GamerLegion în grupa B, iar iM și NAVI 🇺🇦 în grupa C. Doar primul și ultimul jucător menționat au debutat ieri, iar rezultatele celor doi nu au fost deloc asemănătoare.

Cei de la NAVI 🇺🇦 au fost parte dintr-unul din meciurile de deschidere, avându-i că adversari pe cei de la Complexity 🇺🇸. Meciul acesta a însemnat mai mult decât un simplu duel din faza grupelor, deoarece iM și coechipierii săi aveau o revanșa de luat față de echipa din NA care i-a învins pe finalul anului 2023 și i-a eliminat din BLAST Premier Fall Finals.

image 43

Din fericire, misiunea celor de la NAVI 🇺🇦 a fost dusă la bun sfârșit, iar după două hărți iM și colegii săi au reușit să îi învingă pe cei de la Complexity 🇺🇸. Meciul a arătat foarte bine din toate punctele de vedere pentru NAVI 🇺🇦, iar aceștia au demonstrat că sunt pregătiți de noul sezon și de Major.

Natus Vincere 🇺🇦

  • Ivan ‘iM’ Mihai 🇷🇴
  • Ihor ‘w0nderful’ Zhdanov 🇺🇦
  • Valeriy ‘b1t’ Vakhovskiy 🇺🇦
  • Justinas ‘jL’ Lekavicius 🇱🇹
  • Aleksi ‘Aleksib’ Virolainen 🇫🇮
EchipeStagiuHărțiScoruriCâștigători
Natus Vincere 🇺🇦 vs Complexity 🇺🇸
Natus Vincere 🇺🇦 vs Complexity 🇺🇸
Group C
Opening Match
Overpass
Anubis
1614
138
Natus Vincere 🇺🇦
Natus Vincere 🇺🇦

De partea cealaltă, pentru cei de la OG Esports 🇩🇰 lucrurile nu au arătat la fel de bine. În primul rând, aceștia aveau de luptat cu un adversar mult mai puternic, mai exact cu cei de la Vitality 🇫🇷. În al doilea rând, echipa lui Regali nu pare să fi intrat în acest sezon la fel de bine că NAVI 🇺🇦, dar pare că noul line-up are potențial și doar nevoie de timp pentru a demonstra de ce este în stare.

image 44

Din păcate, startul a fost unul cum nu se putea mai prost, cei de la OG Esports 🇩🇰 alegând harta Mirage pentru a deschide meciul, fiind învinși cu scorul de 13-0. Ulterior, lucrurile s-au schimbat în bine pe Inferno unde Regali și colegii săi au intrat mai bine, dar, din nou, nu au reușit să câștige mai mult de 7 runde, fiind învinși și trimiși în Lower Bracket.

OG Esports 🇩🇰

  • Iulian ‘regali’ Harjău 🇷🇴
  • Nils ‘k1to’ Gruhne 🇩🇪
  • Maciej ‘F1KU’ Miklas 🇵🇱
  • Bram ‘Nexius’ Campana 🇧🇪
  • Nikita ‘HeavyGod’ Martynenko 🇮🇱
EchipeStagiuHărțiScoruriCâștigători
OG Esports 🇩🇰 vs Vitality 🇫🇷
OG Esports 🇩🇰 vs Vitality 🇫🇷
Group A
Opening Match
Mirage
Inferno
013
713
Vitality 🇫🇷
Vitality 🇫🇷

Bineînțeles, indiferent de rezultatul din primul meci, niciuna dintre echipele participante în concurs nu a fost încă eliminată, primind o șansă în Lower Bracket. Acesta este și cazul celor de la OG Esports 🇩🇰 care astăzi vor lupta pentru a se menține în viață și pentru a nu ajunge la BLAST Premier Spring ShowdownRegali va fi pe server împotriva celor de la Falcons 🇪🇺 astăzi, 23 ianuarie, de la ora 20:30, într-un meci cu adevărat decisiv.

image 45

Tot astăzi, dar cu aproape 8 ore mai devreme își vor juca și NAVI 🇺🇦 cel de al doilea meci în competiție. Din fericire pentru ei, presiunea nu este la fel de mare precum este pentru OG Esports 🇩🇰, deoarece sunt încă în Upper Bracket, iar o victorie le-ar asigura un loc în Play-In. Totuși, meciul este unul destul de greu, deoarece aceștia se vor duela cu G2 🇪🇺 pentru a trece mai departe.

image 46

Totodată, trebuie să îi menționăm și pe cei de la GamerLegion 🇪🇺 pe care nu i-am văzut încă în acțiune. Aceștia vor debuta mâine, 24 ianuarie, într-un meci destul de puternic cu cei de la FaZe 🇪🇺, iar forma lor pentru anul 2024 este încă nedescoperită, așadar șansele de a ne surprinde plăcut sunt destul de mari.

image 47

sudicsgo

COMPETITII
esportskings
ULTIMELE STIRI