Werty

NAVI şi OG Esports cresc considerabil în clasamentul HLTV

NAVI şi OG Esports cresc considerabil în clasamentul HLTV

În această vară, iM și Regali, doi jucători de Counter-Strike foarte talentați, au făcut pasul către Tier 1, în două echipe care au trecut printr-o serie de schimbări destul de mare. Din moment ce NAVI 🇺🇦 și OG Esports 🇪🇺 au schimbat cel puțin 3 jucători din line-up-urile lor, aceștia au fost nevoiți să o ia de la 0 în ceea ce privește Ranking-urile lor. Acum o săptămâna, când BLAST Premier Fall Groups de abia începuse, cele două echipe își aflaseră primele lor poziții in clasament, acestea fiind locul 30 pentru NAVI 🇺🇦 și locul 93 pentru OG Esports 🇪🇺.

Poziţiile din clasament după BLAST Fall Final

OG Esports

Echipa lui Regali a fost destul de ghinionistă în ceea ce privește turneul de debut, deoarece aceasta a fost plasată într-o grupă foarte grea, cu trei echipe care plecau cu un statut de favorite la calificare, mai exact FaZe 🇪🇺, G2 🇪🇺 și Liquid 🇪🇺. Așa cum se aștepta multă lume, noul line-up al celor de la OG Esports 🇪🇺 a fost eliminat primul din grupa C, iar în KnockOut Stage, echipa internațională i-a întâlnit pe BIG 🇩🇪, din păcate, fără un rezultat prea fericit, așadar formația lui Regali a fost eliminată din concurs.

image 38

După aceste trei înfrângeri, rank-ul celor de la OG Esports 🇪🇺 a crescut, deoarece aceștia rămân o echipă de cel mai înalt calibru, așadar nu-și puteau perimte să rămână aproape de locul 100. Noua poziție a echipei este locul 55, iar odată cu timpul lucrurile s-ar putea schimba, în funcție de rezultatele acestora. Tot ce putem face în acest moment este să așteptăm ziua de luni, 31 iulie, pentru a vedea cum îi vor aprecia cei de la HLTV pe OG 🇪🇺.

image 39

Natus Vincere

NAVI 🇺🇦 au avut o soartă mai plăcută decât a echipei lui Regali, aceștia pornind cu a doua șansă în grupa lor și reușind, în cele din urmă, să ajungă în semifinalele Knockout Stage. Echipa lui iM a avut un dublu duel pierdut cu Heroic 🇩🇰 în grupă, tocmai de asta au ajuns în Single Elimination Bracket, dar important este faptul că au reușit să învingă restul adversarelor, iar în meciul final cu G2 🇪🇺 au ieșit, de asemenea, învingători, pentru a ocupa unul dintre ultimele locuri în BLAST Premier Fall Finals 2023.

image 40

Bineînțeles, după aceste rezultate îmbucurătoare ale noului line-up, echipa lui iM urmă să urce și ea în Ranking, iar de pe locul 30 au sărit până pe locul 15, fiind pregătiți să meargă și mai sus, luând în calcul modul în care s-au prezentat pentru acest concurs.

image 41

Ce urmează pentru cele două echipe

Un alt turneu care cântărește enorm la Tier 1 este IEM Cologne, turneu care urmează să înceapă chiar pe data de 26 iulie, mai exact mâine. Concursul nu doar că oferă șansă mai multor echipe de a urca în Ranking, în funcție de rezultate, ba chiar și un loc în IEM Katowice 2024, altă competiție foarte importantă pentru echipele mari.

image 42

NAVI 🇺🇦 și OG Esports 🇪🇺 au ajuns deja în Cologne, Germania și sunt pregătite de joc, dar nu în același timp, deoarece echipa lui Regali trebuie să treacă și prin Play-In înainte de a ajunge în Main Event. Este foarte important ca ambele echipe să obțină rezultate bune pentru a urca în Ranking sau măcar pentru a îl menține așa cum este in acest moment.

sudicsgo

COMPETITII
TMW
ULTIMELE STIRI