Werty

NAVI se califică în semifinalele ESL Pro League Season 18

NAVI se califică în semifinalele ESL Pro League Season 18

Știm deja faptul că echipa lui iM a câștigat grupa C în ESL Pro League obținând un loc în sferturile de finală ale acestui concurs. În urma acestor rezultate, accentul a căzut mai mult pe Movistar Riders 🇪🇸 care au început cu o rundă mai în spate și au jucat un meci în plus pentru aceste sferturi. Acum, lumina reflectoarelor revine pe NAVI 🇺🇦 care și-a obținut fără emoții locul in semifinale.

Sferturile de finală

NAVI 🇺🇦 și-au făcut debutul în Playoffs în fața celor de la Eternal Fire 🇹🇷. Echipa din Turcia este una dintre marile surprize ale ligii, aceștia nu doar că s-au calificat în Playoffs când nu se aștepta nimeni, dar au și învins Astralis 🇩🇰 și BIG 🇩🇪 pentru un loc mai departe. Toată lumea părea speriată de această formație puternică, mai puțin NAVI 🇺🇦 care și-au arătat dominanța și au reușit să închidă un Bo3 în doar două hărți, ajungând mai departe in semifinale. Iată cum a arătat meciul:

  • Ivan ‘iM’ Mihai 🇷🇴
  • Oleksandr ‘s1mple’ Kostyliev 🇺🇦
  • Valeriy ‘b1t’ Vakhovskiy 🇺🇦
  • Justinas ‘jL’ Lekavicius 🇱🇹
  • Aleksi ‘Aleksib’ Virolainen 🇫🇮
EchipeStagiuHărțiScoruriCâștigători
Natus Vincere 🇺🇦 vs Eternal Fire 🇹🇷
Natus Vincere 🇺🇦 vs Eternal Fire 🇹🇷
QuarterfinalsAnubis
Nuke
167
1910
Natus Vincere 🇺🇦
Natus Vincere 🇺🇦

De asemenea, acest meci a fost unul foarte bun și pe plan individual pentru jucătorul nostru, iM, care a atins un Rating de 1.29, record pentru ultimele luni petrecute alături de NAVI 🇺🇦. Această evoluție ne da semne că iM s-ar putea întoarce la forma sa de aur pe care cu toții ne dorim să o revedem, iar statisticile obținute de el nu pot decât să ne bucure.

image 60

Tot în aceste sferturi de finală, cei de la Movistar Riders 🇪🇸 urmează să ducă mâine un duel destul de complicat cu cei de la ENCE 🇫🇮. Echipa din Finlanda este una dintre cele mai în formă echipe din lume, la fel ca și cea a lui AdamS, dar diferența este constanța pe care cei de la ENCE 🇫🇮 o au de mai bine de un an. Meciul va fi live de la ora 16:30, iar Movistar Riders 🇪🇸 ar putea produce mâine o surpriză imensă.

image 61

Semifinalele

Nu putem vorbi încă de cei de la Movistar Riders 🇪🇸 în semifinale, dar NAVI 🇺🇦 și-au aflat deja adversara cu care se vor lupta pentru un loc în marea finală. Vom asista la un duel ucrainean, deoarece Monte 🇺🇦 au reușit, surprinzător, să îi domine pe Vitality și să îi elimine, ajungând cot la cot cu NAVI 🇺🇦. Având în vedere rezultatele pe care le au Monte 🇺🇦 în ultimul timp, nu va fi un meci ușor pentru iM și coechipierii săi, dar fiecare echipă își are șansele pentru marea finală. Meciul se va juca pe data de 30 septembrie, de la ora 16:30.

image 62

sudicsgo

COMPETITII
Momentan nu sunt competitii de afisat!
ULTIMELE STIRI