Werty

NAVI se califică în ESL Pro League Season 18 Playoffs

NAVI se califică în ESL Pro League Season 18 Playoffs

În urmă cu două zile, ESL Pro League a avansat în stadiul grupelor, mutând acțiunea pe grupa C unde NAVI 🇺🇦 și iM sunt integraliști. În această grupă știm deja că din prima zi organizația din Ucraina și-a obținut prima victorie, urmând că ieri, 14 septembrie, să joace și meciul decisiv pentru calificarea în Playoffs.

Grupa C

NAVI 🇺🇦 au învins 5yclone 🇨🇳 în primul lor meci din grupă, urmând să îi întâlnească pe Apeks 🇪🇺, echipa de pe locul 14 mondial. Meciul părea a fi unul mai greu decât primul, dar, cu toate acestea, NAVI 🇺🇦 au reușit să fie mai siguri pe ei și mai impunători, câștigând meciul cu scorul de 2-0 și mult mai rapid decât cu echipa din China. Rezultatul a arătat astfel:

EchipeStagiuHărțiScoruriCâștigători
Natus Vincere 🇺🇦 vs Apeks 🇪🇺
Natus Vincere 🇺🇦 vs Apeks 🇪🇺
Group Stage
Upper semifinals
Anubis
Inferno
167
195
Natus Vincere 🇺🇦
Natus Vincere 🇺🇦

Pentru NAVI 🇺🇦 urmează o mică pauză, deoarece aceștia au ajuns în meciul decisiv pentru seed pe care îl vor juca împotriva celor de la FaZe 🇪🇺. Motivul jucării acestui duel este strict trimiterea uneia dintre cele două echipe deja calificate din Upper Bracket în rundă a 3 a de Playoffs. În acest moment echipa lui iM se află cot la cot cu cei de la Movistar Riders 🇪🇸, altă echipă cu un jucător român integralist, în runda a doua de Playoffs.

image 24

Meciul dintre NAVI 🇺🇦 și FaZe 🇪🇺 se va juca duminică, mai exact pe 17 septembrie, de la ora 17:00, iar NAVI 🇺🇦 au mai reușit să își învingă adversarii de la schimbarea line-up-ului, așadar se presupune că vor pleca drept favoriți în acest duel.

image 25

sudicsgo

COMPETITII
TMW
ULTIMELE STIRI