Werty

123211

NaVi, G2, Gambit si Heroic lupta pentru finala Majorului azi

PGL 0113 1

NaVi, G2, Gambit si Heroic lupta pentru finala Majorului azi


Iata cum s-a desfasurat pana acum playoff-ul (Champions Stage)

Am avut un inceput de sferturi simplu, in care actiunea s-a extins cu greu pe 3 harti. Majoritatea meciurilor au fost un 2-0 din partea unora din echipe, pentru a trece “curat” in semifinale, desi asta nu inseamna neaparat ca cele doua harti jucate s-au adjudecat usor in favoarea partii castigatoare.

g2a banner 051 1
  • NaVi 2 – 0 Vitality – Meciul care a promis mult, dar a oferit mai putin decat se asteptau multi. O lupta stransa, dar un “razboi de 100 de ani”, in care ambele echipe au adus play-uri cat se poate de pasive. De apreciat a fost T side-ul NaVi pe Dust2, unde au luat 8 runde consecutive pana la map point. A fost numita foarte bine in chat “finala din sferturi”, iar cele doua echipe au stiut ca daca au capabilitatea sa treaca una de cealalta, castigatoarea va ajunge cel mai probabil in finala impotriva G2.
  • Gambit 2 – 0 FURIA – O partida disputata in fata unui crowd de aproximativ 50 de brazilieni, fani veniti din America de Sud pentru FURIA, care au facut cat o sala intreaga de suedezi din meciul NiP vs. G2. S-a vehiculat pe Twitter ca dupa sustinerea si dedicarea fanilor brazilieni, urmatorul Major ar trebui sa aiba loc in tara acestora. Cat despre meci, FURIA au dat tot ce au putut in cadrul hartii Inferno, pick-ul lor, dar au cedat 17-19. Ulterior au trecut pe teritoriul Gambit, unde acestia aveau 100% winrate din 5 meciuri, si nu au putut decat sa piarda continuu pe side-ul secund.
  • G2 Esports 2 – 0 NiP – Dezamagire din partea fanilor suedezi care, din pacate, au aratat o sustinere de rezultat fata de NiP. Scandarile galeriei s-au intetit doar la comeback-ul de pe Inferno, o harta pick al NiP care s-a materializat tot intr-o infragere cu 16-11. NiKo a fost MVP clar al hartii. Pe Mirage G2 au aratat aceleasi play-uri puternice, dubland primul rezultat: 16-11, pentru un 2-0 la general.
  • Heroic 2 – 1 VirtusPro – Un meci lung in 3 harti, cu ambele echipe mergand in cifra dubla pe tabela. Dupa un Mirage superb de la Heroic, in care Virtus.Pro au parut foarte dezorientati, respectiv un Ancient pe care Virtus.Pro au aratat capabilitate de adaptare pe o harta pe care orice echipa o alegea in fata lor pentru a-i invinge, pe Inferno Virtus.Pro nu au mai putut duce, desi e una din hartile lor preferate. Un ‘Jame Time’ repetat, si Heroic au incheiat 16-12.

Avicii Arena va fi cu siguranta un loc de spectacol astazi. Iar daca nu puteti fi acolo fizic, puteti urmari transmisiunea locala oficiala pe canalul lui Werty. G2A.COM, partenerul oficial al transmisiunii nationale in limba romana, este cel mai mare marketplace digital pentru gameri, facand game trandingul mai simplu, mai sigur, si mai accesibil. Fondata in 2010, compania a lansat ce urma sa fie platforma pe care peste 20 de milioane de gameri aveau sa intre pentru a cumpara jocuri si altele accesorii acestora. Cumparatorii si vanzatorii sunt conectati direct si usor cu privire la jocuri, hardware si gadgeturi, toate in acelasi loc.

Aveti oferta speciala G2A.COM pentru PGL Major aici.

c7a0c609a06450b024e0d2766747e950

Mai departe, semifinalele de azi sunt de la ora 17:30, respectiv 21:00:

  • G2 vs. Heroic
  • NaVi vs. Gambit

Credita poza playoff: HLTV

Werty

COMPETITII
esportskings
ULTIMELE STIRI