Werty

NAVI debutează cu victorie în ESL Pro League Season 18

NAVI debutează cu victorie în ESL Pro League Season 18

ESL Pro League este probabil una dintre ultimele competiții mari din CS:GO, fiind incert când CS2 va prelua scena competitivă, iar totul se va schimba. În acest concurs care a început în urmă cu jumătate de lună se află și 3 jucători români, dintre care doi s-au duelat în grupa A care a luat sfârșit deja cu rezultate surprinzătoare.

Grupa C

După o scurtă pauză luată de către jucătorii români, grupa C a început, iar Natus Vincere 🇺🇦 au debutat și ei în acest concurs. La prima vedere, echipa lui iM are cam cea mai ușoară grupă dintre jucătorii români. Singura echipa care pare capabilă de a pune probleme mari este FaZe 🇪🇺, dar un duel între ei și NAVI 🇺🇦 s-ar putea întâmplă doar în finala Upper Bracket sau într-o faza avansată a Lower Bracket-ului, unde se presupune că o calificare nu ar mai fi problematică.

image 19

NAVI 🇺🇦 nu au avut o problemă la debut, întâlnind echipa din China, 5yclone 🇨🇳, pe care a învins-o rapid cu scorul de 2-0 și a trecut mai departe în semifinala Upper Bracket. O victorie în fața celor de la Apeks 🇪🇺 le-ar asigura celor de la NAVI 🇺🇦 un loc în Playoffs, cel puțin în a doua rundă, în cazul in care pierd finala grupei. Primul meci al echipei lui iM a arătat astfel:

EchipeStagiuHărțiScoruriCâștigători
Natus Vincere 🇺🇦 vs 5yclone 🇨🇳
Natus Vincere 🇺🇦 vs 5yclone 🇨🇳
Group Stage
Opening Round
Inferno
Mirage
1611
1912
Natus Vincere 🇺🇦
Natus Vincere 🇺🇦

NAVI 🇺🇦 îi vor întâlni pe cei de la Apeks 🇪🇺 astăzi, 14 septembrie, de la ora 17:00 și vom afla care va fi prima echipă calificată în Playoffs din grupa C. Dacă echipa lui iM învinge astăzi va trebui să ia o pauză până la următorul meci, în timp ce dacă va fi învinsă va trebui să treacă prin mai multe meciuri în Lower Bracket pentru a se califica.

image 20

sudicsgo

COMPETITII
esportskings
ULTIMELE STIRI