Werty

NAVI ajung în BLAST Premier Fall Finals 2023 Playoffs

NAVI ajung în BLAST Premier Fall Finals 2023 Playoffs

Natus Vincere 🇺🇦 sunt singura echipă cu un jucător român în alcătuire care are onoarea de a participa în BLAST Premier Fall Finals 2023. Acest loc a fost obținut în urma rezultatelor bune din Fall Groups care i-au trimis pe iM și coechipierii săi direct în aceste finale care le pot oferi un prize-pool generos din cei 425.000$ puși la bătaie de organizatori.

Group Stage

A fost o perioadă destul de lungă în care nu i-am mai văzut pe cei de la NAVI 🇺🇦 jucând în vreun turneu, iar acesta ar putea fi concursul renașterii. Încă de la tranziția către internațional, iM și colegii săi nu și-au putut găsi forma de odinioară, acest lucru rezultând și în mutarea pe banca de rezerve a celui mai bun jucător din lume, S1mple. Din păcate, startul a fost cu stângul și în acest concurs, printr-o înfrângere cu Cloud9 🇷🇺 în meciul de debut al celor de la NAVI 🇺🇦. Iată cum a arătat acest prim meci:

Natus Vincere 🇺🇦

  • Ivan ‘iM’ Mihai 🇷🇴
  • Ihor ‘w0nderful’ Zhdanov 🇺🇦
  • Valeriy ‘b1t’ Vakhovskiy 🇺🇦
  • Justinas ‘jL’ Lekavicius 🇱🇹
  • Aleksi ‘Aleksib’ Virolainen 🇫🇮
EchipeStagiuHărțiScoruriCâștigători
Natus Vincere 🇺🇦 vs Cloud9 🇷🇺
Natus Vincere 🇺🇦 vs Cloud9 🇷🇺
Natus Vincere 🇺🇦 vs Cloud9 🇷🇺
Opening RoundAnubis
Ancient
Inferno
1113
139
913
Cloud9 🇷🇺
Natus Vincere 🇺🇦
Cloud9 🇷🇺

Din fericire, formatul oferit de BLAST pentru acest concurs este unul destul de accesibil în Group Stage, iar NAVI 🇺🇦 au reușit să se califice în sferturile de finală. Chiar dacă au fost înfrânți în primul meci, iM și colegii săi au căzut în Lower Bracket unde urma să îi întâlnească pe Ninjas in Pyjamas 🇸🇪 într-un meci decisiv. Acest duel a trimis câștigătoarea, NAVI 🇺🇦, în sferturile de finală, iar adversarii din Suedia au fost direct eliminați, fără o altă șansă de a trece mai departe, ocupând locul 4 în grupă. Meciul pentru a treia poziție a arătat astfel:

EchipeStagiuHărțiScoruriCâștigători
Natus Vincere 🇺🇦 vs Ninjas in Pyjamas 🇸🇪
Natus Vincere 🇺🇦 vs Ninjas in Pyjamas 🇸🇪
Lower Bracket
Final
Overpass
Mirage
1311
136
Natus Vincere 🇺🇦
Natus Vincere 🇺🇦

Playoffs

Momentan grupa B este încă în desfășurare, așadar nu putem fi siguri cu cine se vor duela NAVI 🇺🇦 pentru calificarea în semifinale. Lupta pentru locul 2 în respectiva grupă se desfășoară chiar acum între Vitality 🇫🇷 și Complexity 🇺🇸, iar dacă privim cotele, cei de la Complexity 🇺🇸 au șanse mari de a fi adversarii celor de la NAVI 🇺🇦. Așteptarea va lua sfârșit foarte rapid, deoarece mâine de la ora 19:30 vom putea urmării meciul dintre echipa lui iM și ocupanta locului 2 în grupa B.

image 18

sudicsgo

COMPETITII
esportskings
ULTIMELE STIRI