Werty

iesf female

Nationala feminina de Counter-Strike a Romaniei invitata in IESF Female World Esports Championship 2022

600px IESF World Esports Championships 2022 darkmode

Nationala feminina de Counter-Strike a Romaniei invitata in IESF Female World Esports Championship 2022


d
232

Federatia internationala de esports a anunțat ediția cu numărul 14 a turneului IESF World Festival, care de asemenea vine cu o surpriza anul acesta, mai exact competiția special amenajata pentru fete, pe care am mai vazut-o in jocuri precum League Of Legends, dar o vom întâlni pentru prima data in Counter-Strike, iar România are de asemenea o reprezentativă. 14 echipe europene se vor lupta pentru un spot în marea finală LAN ce se va desfășura în Bali, acolo unde îi avem deja pe cei de la OneTap care ne vor reprezenta. Cehia, Norvegia, Slovenia, Slovacia, Polonia, Franta, Rusia, Portugalia, Spania, Israel, Tara Galilor, Serbia și Olanda vor fi celelalte 13 naționale ce vor lupta cot la cot cu fetele noastre pentru calificarea în Bali. Line-up-ul nostru va arata astfel:

Romania ??

  • Dumbrava “ANa” Ana ??
  • Melissa “Melissa” Aylinn ??
  • Emilia “Emmy” Gratie ??
  • Veronica “MissV” Elena ??
  • Banica “icy” Lavinia Elena ??

Cele 5 fete ce vor reprezenta România sunt deja în mare parte experimentate în echipe, Emmy, MissV si Icy fiind colege la AllStars Gaming, Melissa fiind fosta jucătoare a celor de la Nexus Gaming, iar ANa care este actual jucatoarea Nigma Galaxy si dubla campioana a ESL Challanger Impact League.

Informatii despre competitie

Pe langa spot-ul pe care se bat cele 14 nationale europene, Indonesia și Namibia sunt deja reprezentativele Asiei, respectiv Africi, iar reprezentativa Panamului rămâne de aflat cat de curand. România va intalni în prima rundă a Qualifier-ului reprezentativa Spaniei, iar ulterior cu învingătoarea dintre Rusia și Țara Galilor. Formatul competiției consta în doua zile consecutive de joc cu meciuri în totalitate Bo1, inclusiv finala mare.

sudicsgo

COMPETITII
esportskings
ULTIMELE STIRI