Werty

streetfighter6

Capcom anunță că va apărea noul joc Street Fighter 6

Street Fighter Logo

Capcom anunță că va apărea noul joc Street Fighter 6


Street Fighter, abreviat în mod obișnuit ca SF sau スト, este o franciză japoneză de jocuri video de luptă dezvoltată și publicată de Capcom. Primul joc din serie a fost lansat în 1987, urmat de alte șase jocuri din seria principală, diverse spin-off și crossover-uri și numeroase apariții în alte media.

Când va apărea Street Fighter 6?

Capcom nu a dezvăluit încă o dată specifică de lansare pentru jocul Street Fighter 6. Acestea fiind spuse, editorul a promis că fanii vor putea afla mai multe despre joc în această vară. Ne imaginăm că acest lucru ar putea implica o prezentare în timpul Summer Game Fest, E3 al lui Geoff Keighley sau un stream live echivalent găzduit de Capcom însuși.

maxresdefault 1

Jocul a fost o cantitate cunoscută în urma unui hack Capcom la sfârșitul anului 2020, sugerând că proiectul ar trebui să fie destul de adânc în dezvoltare în acest moment. Acestora li se pare rezonabil să aștepte o dată de lansare la sfârșitul lui 2022 sau cândva în 2023. Street Fighter V a fost lansat în februarie 2016, așa că este posibil ca Capcom să urmărească o fereastră de lansare similară pentru succesorul său, anul viitor. La urma urmei, editorul a avut un succes decent cu lansările din Q1, cum ar fi Resident Evil 7 și Monster Hunter: World, așa că ar putea alege să repete acest model cu Street Fighter.

Un trailer de 30 de secunde pentru Street Fighter 6 a sosit ca o surpriză pentru telespectatorii finalei Capcom Pro Tour în februarie. Filmările nu dezvăluie prea multe dincolo de un Ryu care se pregătește de luptă împotriva noului venit în serie, Luke. Luke a fost tachinat anterior ca fiind un personaj important pentru viitorul francizei Street Fighter și vedem această implicație manifestată aici:

xcoolee, designer profesionist de logo-uri a spus că a eliminat sigla din vitrina Adobe în efortul de a vinde drepturile sale exclusive de utilizare către Capcom. Reprezentanții Capcom nu au răspuns întrebărilor referitoare la asemănările dintre imagini.

Sursa: inverse.com

Redactor: Șendruțiu Roberto-Ionuț

RobertoIonut06

COMPETITII
TMW
ULTIMELE STIRI