Werty

Munstur își începe aventura ca și coach

Munstur își începe aventura ca și coach

Numele lui Munstur este unul destul de cunoscut deja, datorită impactului asupra performanței făcută de GamerLegion 🇩🇪 în perioada lor de aur. Deja știm faptul că nu după foarte mult timp de la Major-ul superb făcut de echipa sa, Munstur a ales să îi părăsească pe GamerLegion 🇩🇪 și să își înceapă următorul capitol al carierei sale.

Pe cine va antrena Munstur

Analyst-ul român care a făcut recent pasul către coaching și, practic, către un loc mai recunoscut de către lume în ceea ce privește performanțele unei echipe, va antrena o echipă feminină. Este vorba de fetele de la FlyQuest Red 🇺🇸, o echipă din NA care se află pe locul 183 în lume. Munstur a anunțat această schimbare alaltăieri, pe data de 26 septembrie, iar viitorul său alături de această echipă arată foarte bine.

Schimbarea de la Europa la NA este puțin surprinzătoare, dar, că de fiecare dată, există un început pentru toate. Deși este un Analyst desăvârșit și a primit multă apreciere de a lungul timpului, in acest moment Munstur este la început cu cariera sa de coaching, așadar faptul că a preluat un rol într-o echipă mai slab cotată nu este surprinzător, dar este, cu siguranță, îmbucurător. 

Debutul lui Munstur

Debutul pe banca al lui Munstur poate fi clasificat ca unul reușit, echipa sa luptându-se cu Hyperion 🇺🇸 în ESL Impact League NA și câștigând cu scorul de 2-0 într-un Bo3 simplu rezolvat. În două hărți, fetele au reușit să câștige cu un scor în oglindă, 16-5, iar acum ocupă locul 1 în grupe, fiind favorită la calificare, cot la cot cu EG Gold 🇺🇸.

image 47

sudicsgo

COMPETITII
Momentan nu sunt competitii de afisat!
ULTIMELE STIRI