Werty

Movistar Riders sunt eliminați din Roobet Cup 2023

Movistar Riders sunt eliminați din Roobet Cup 2023

Movistar Riders 🇪🇸 și OG Esports 🇪🇺 sunt cele două echipe cu români care au fost invitate în Roobet Cup 2023, acestea două aducând și rezultate bune. Regali și AdamS au reușit să se califice în Playoffs din grupe destul de grele, dar lucrurile urmau să devină și mai complicate pentru cei doi români. În faza finală a turneului cele două echipe urmau să facă schimb de adversari și au fost nevoite să câștige pentru a nu fi eliminate definitiv.

image 46
image 47

Playoffs

Acest schimb de adversari constă în întâlnirile dintre OG Esports 🇪🇺 și locul 1 din grupa BVirtus Pro 🇷🇺, dar, de asemenea, și în duelul dintre Movistar Riders 🇪🇸 și Monte 🇺🇦. Momentan doar echipa lui AdamS a intrat pe server cu adversara sa, dar nu a reușit să și câștige. Movistar Riders 🇪🇸 a fost învinsă cu același scor ca OG Esports, mai exact 2-0, dar a fost și eliminată din competiție, echipa lui Regali rămânând singură care va mai lupta pentru steagul României. Iată cum a arătat meciul:

  • Adam ‘adamS’ Marian 🇷🇴
  • Tiago ‘JUST’ Moura 🇵🇹
  • Alejandro ‘alex’ Masanet 🇪🇸
  • Alejandro ‘mopoz’ Fernández-Quejo Cano 🇪🇸
  • Antonio ‘Martinez’ Martinez 🇪🇸
EchipeStagiuHărțiScoruriCâștigători
Movistar Riders 🇪🇸 vs Monte 🇺🇦
Movistar Riders 🇪🇸 vs Monte 🇺🇦
QuarterfinalsAnubis
Overpass
1013
113
Monte 🇺🇦
Monte 🇺🇦

Rămâne de urmărit și cum va decurge duelul dintre OG Esports 🇪🇺 și Virtus Pro 🇷🇺, având în vedere și forma pe care o are echipa lui Regali. În grupe, organizația jucătorului român a învins FNATIC 🇪🇺 și Ninjas in Pyjamas 🇪🇺 pentru a se califica dintr-o așa zisă “grupă a morții”. Acum, dacă își vor păstra aceeași formă ar putea trece chiar în semifinale unde i-ar întâlni pe FURIA 🇧🇷 sau Apeks 🇪🇺.

image 48

După cum se poate observa și în poza atașată mai sus, meciul din sferturile de finală ale Roobet Cup 2023 se va desfășura astăzi, 31 octombrie, de la ora 19:00.

sudicsgo

COMPETITII
esportskings
ULTIMELE STIRI