Werty

Movistar Riders și Team Falcons debutează în ESL Challenger League Season 46

Movistar Riders și Team Falcons debutează în ESL Challenger League Season 46

În acest sezon de ESL Challenger League sunt doar două echipe cu jucători români ce au reușit să se califice, mai exact Movistar Riders 🇪🇸 și Team Falcons 🇸🇦. Cele două echipe sunt unele destul de puternice, în comparație cu restul numelor din acest concurs. Știm deja că echipa lui AdamS este deja inclusă în circuitul de Tier 1, iar lauNX și coechipierii săi sunt într-o ascendență față de începutul sezonului și ar putea ajunge chiar mai sus odată cu CS2.

Cum au arătat primele meciuri ale românilor

Din păcate, debuturile lui lauNX și AdamS nu au fost chiar cele mai bune, deși știm că aceștia au fost într-o formă excelentă de-a lungul ultimelor săptămâni. Team Falcons 🇸🇦 s-au întâlnit cu cei de la Team Space 🇷🇺, fiind învinși cu scorul de 2-1, destul de neașteptat, dar aparent a fost un început bun pentru echipa adversă. Iată cum a arătat meciul:

  • Laurențiu ‘lauNX’ Țârlea 🇷🇴
  • Nathan ‘NBK-‘ Schmitt 🇫🇷
  • Alexandre ‘bodyy’ Pianaro 🇫🇷
  • Miłosz ‘mhL’ Knasiak 🇵🇱
  • Mohammad ‘BOROS’ Malhas 🇯🇴
EchipeStagiuHărțiScoruriCâștigători
Team Falcons 🇸🇦 vs Team Space 🇷🇺
Team Falcons 🇸🇦 vs Team Space 🇷🇺
Team Falcons
🇸🇦 vs Team Space 🇷🇺
Group Stage
Opening Match
Vertigo
Mirage
Ancient
137
1113
613
Team Falcons 🇸🇦
Team Space 🇷🇺
Team Space 🇷🇺

De partea cealaltă, lucrurile au stat mai rău pentru cei de la Movistar Riders 🇪🇸 care nu au reușit să câștige nici o hartă și au fost învinși din scurt de către cei de la Betera 🇧🇾, cea mai slab cotată echipă din grupa D. Meciul a arătat astfel:

  • Adam ‘adamS’ Marian 🇷🇴
  • Tiago ‘JUST’ Moura 🇵🇹
  • Alejandro ‘alex’ Masanet 🇪🇸
  • Alejandro ‘mopoz’ Fernández-Quejo Cano 🇪🇸
  • Antonio ‘Martinez’ Martinez 🇪🇸
EchipeStagiuHărțiScoruriCâștigători
Movistar Riders 🇪🇸 vs Betera 🇧🇾
Movistar Riders 🇪🇸 vs Betera 🇧🇾
Group Stage
Opening Match
Ancient
Inferno
1316
1013
Betera 🇧🇾
Betera 🇧🇾

Motivele pentru care au fost învinși jucătorii români

Cei de la Team Falcons 🇸🇦 sunt printre cele mai bune echipe din concurs, dar nu sunt favoriți în grupa lor, fiind cot la cot cu Monte 🇺🇦, o echipă de Tier 1 destul de constantă. Aceeași este și situația celor de la Movistar Riders 🇪🇸 care sunt foarte apreciați în acest turneu, dar sunt într-un duel pentru primul loc cu cei de la 9INE 🇵🇱, o echipă care joacă la același nivel cu cea a lui AdamS. După prima etapă, clasarea în grupe arată astfel:

image 12
image 13

Cel mai plauzibil motiv pentru această schimbare bruscă de formă a celor două echipe este mutarea pe CS2ESL Challenger League Season 46 se joacă pe CS2, așadar echipele care au avut un program încărcat sau puțin timp de antrenament pe CS2 vor rămâne, cel mai probabil, în urmă. Movistar Riders 🇪🇸 au fost parte din mai multe turnee de Tier 1 pe timpul lansării CS2-ului, in timp ce, poate, Team Falcons 🇸🇦 au fost concentrați pe încheierea sezonului de CS:GO cu dreptul sau nu s-au acomodat cu succes pe noul joc.

Momentan nu știm ce meciuri urmează pentru jucătorii români, dar aceștia vor mai avea timp pentru a se acomoda cu jocul și să revină așa cum trebuie la forma pe care o aveau și înainte.

sudicsgo

COMPETITII
esportskings
ULTIMELE STIRI