Werty

Movistar Riders se califică în BLAST Premier Fall Showdown 2023

Movistar Riders se califică în BLAST Premier Fall Showdown 2023

Movistar Riders 🇪🇸 sunt în momentul actual una dintre cele mai în formă echipe din lume, luând în calcul performanțele din diferite turnee mai mici, dar, cel mai important, calificarea în ESL Pro League Playoffs. După venirea lui AdamS pare că spaniolii au revenit în forma pe care o aveau în urmă cu ceva timp când obțineau rezultate asemănătoare. Cea mai recentă reușită a acestora este calificarea în BLAST Premier Fall Showdown, obținută printr-un Closed Qualifier în care au fost invitați recent.

Group Stage

Împărțirea acestui Closed Qualifier a fost făcută inițial pe două grupe, iar fiecare dintre acestea urma să trimită câte două echipe în Playoffs. După încheierea grupelor, cele patru echipe rămase se luptau pentru calificarea mai departe. Din fericire, grupa celor de la Movistar Riders 🇪🇸 nu a fost una atât de complicată, deși au terminat pe locul 2, în spatele celor de la FTW 🇵🇹. Cu o înfrângere împotriva portughezilor precedent menționați și alte două victorii în față n00rg 🇪🇸, echipa lui AdamS a ajuns mai departe în Playoffs. Meciurile au arătat astfel:

Movistar Riders 🇪🇸

  • Adam ‘adamS’ Marian 🇷🇴
  • Tiago ‘JUST’ Moura 🇵🇹
  • Alejandro ‘alex’ Masanet 🇪🇸
  • Alejandro ‘mopoz’ Fernández-Quejo Cano 🇪🇸
  • Antonio ‘Martinez’ Martinez 🇪🇸
EchipeStagiuHărțiScoruriCâștigători
Movistar Riders 🇪🇸 vs n00rg 🇪🇸Group Stage
Opening Match
Nuke166Movistar Riders 🇪🇸
Movistar Riders 🇪🇸 vs FTW Esports 🇵🇹Group Stage
Winners Match
Ancient1116FTW Esports 🇵🇹
Movistar Riders 🇪🇸 vs n00rg 🇪🇸Group Stage
Decider Match
Nuke167Movistar Riders 🇪🇸

Playoffs

După ce calificarea din grupe nu le-a oferit prea multe emoții celor de la Movistar Riders 🇪🇸, încă din prima rundă de Playoffs au dat de greu, întâlnind puternica formație portugheză, SAW 🇵🇹. Echipa lui AdamS nu s-a speriat de acest duel și a reușit să ii învingă pe adversari pentru un loc în finală Closed Qualifier-ului. Meciul decisiv pentru calificare a fost un rematch între Movistar Riders 🇪🇸 și FTW 🇵🇹, dar, de această dată, echipa spaniolă a avut câștig de cauză, luându-și revanșa și calificându-se în BLAST Premier Fall Showdown. Meciurile din Playoffs au arătat astfel:

EchipeStagiuHărțiScoruriCâștigători
Movistar Riders 🇪🇸 vs SAW 🇵🇹
Movistar Riders 🇪🇸 vs SAW 🇵🇹
Movistar Riders 🇪🇸 vs SAW 🇵🇹
SemifinalsInferno
Overpass
Ancient
1922
1614
1916
SAW 🇵🇹
Movistar Riders 🇪🇸
Movistar Riders 🇪🇸
Movistar Riders 🇪🇸 vs FTW Esports 🇵🇹
Movistar Riders 🇪🇸 vs FTW Esports 🇵🇹
Grand FinalInferno
Anubis
1612
164
Movistar Riders 🇪🇸
Movistar Riders 🇪🇸

Fall Showdown

Momentan nu sunt foarte multe de spus despre Showdown, deoarece sunt încă două locuri libere care trebuie ocupate de echipe din zonele de est și nord. Movistar Riders 🇪🇸 sunt ultima cotată din această competiție, dar încă o echipă care poate pune mari probleme, mai ales că au demonstrat asta în ESL Pro League.

image 12

Pe lângă G2 🇪🇺 și ENCE 🇪🇺 care sunt, cel mai probabil, favoritele la victorie din acest turneu, îi mai putem observa pe BIG 🇩🇪 și 9INE 🇵🇱, două echipe care nu își mai pot găși forma de altă dată si ar putea fi învinse de către Movistar Riders 🇪🇸. O altă echipa care nu are aceeași fațadă precum în trecut este OG Esports 🇪🇺, echipa unui alt reprezentant român care va lupta pentru calificare, iar echipa sa poate, de asemenea, să surprindă oricând.

Ce alte echipe s-ar mai putea califica

Qualifier-ul estic conține mai multe nume periculoase, printre care chiar Cloud9 🇷🇺, o echipă cu un line-up foarte puternic pe hârtie, dar care a dezamăgit în ultimul timp sau, cel puțin, nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor. Monte 🇺🇦 și Spirit 🇷🇺 se află și ele pe listă și sunt printre favorite, dar numele pe care îl urmărim cu cel mai mare interes este RedPack Esports 🇷🇴, echipa românească care a avut un parcurs magic până acum și a reușit să se califice la un pas de BLAST Premier Fall Showdown.

image 13

De partea cealaltă, în zona nordică nu sunt foarte multe nume puternice, dar putem vedea nouă formație a lui NicodozPreasy Esports 🇩🇰 și, favoriți de departe, MOUZ 🇪🇺. Nu se știe exact cum a obținut echipa din Germania o calificare pentru această regiune, dar pare că vom avea ocazia de a îi urmări și pe ei în circuitul BLAST.

image 14

sudicsgo

COMPETITII
TMW
ULTIMELE STIRI