Werty

Movistar Riders ar putea ajunge în ESL Challenger Jönköping 2023

Movistar Riders ar putea ajunge în ESL Challenger Jönköping 2023

ESL Challenger Jönköping 2023 este una dintre primele competiții de pe CS2 organizate de către ESL, așadar este un turneu important. Știm deja faptul că GamerLegion 🇩🇪 au fost invitați în Main Event și vor merge garantat în Suedia, dar acum și cei de la Movistar Riders 🇪🇸 au șansa de a lupta pentru un loc în acest eveniment.

Closed Qualifier

Așa cum era de așteptat, după rezultatele magice de la ESL Pro League Season 18, cei de la Movistar Riders 🇪🇸 trebuiau să fie incluși în mai multe concursuri sau măcar calificări pentru acestea. Este cazul și în actualul eveniment, echipa lui AdamS a fost invitată pentru a lupta direct în Closed Qualifier, trecând peste emoțiile pe care un Open Qualifier le aduce echipelor mari.

Momentan nu știm cu cine se vor lupta spaniolii, fiind doar 4 nume pe lista invitatelor, așadar potențiali adversari ar fi BIG 🇩🇪, Spirit 🇷🇺 și Apeks 🇪🇺, echipe pe care ar trebui să le învingă fără prea mari emoții, mai ales în urma rezultatelor din ultima vreme. 

În acest moment este în desfășurare și primul Open Qualifier. Din păcate, nu mai este niciun jucător român rămas în luptă, dar mai au o șansă în următorul. Momentan așteptăm să vedem cine se va califică mai departe și le ținem pumnii celor de la Movistar Riders 🇪🇸 care ar trebui să fie printre favoriți.

image 5

sudicsgo

COMPETITII
esportskings
ULTIMELE STIRI