Werty

Movistar Riders ajung în ESL Pro League Playoffs. GamerLegion la un pas de eliminare

Movistar Riders ajung în ESL Pro League Playoffs. GamerLegion la un pas de eliminare

După cum bine știm, România are mai mulți reprezentanți prezenți în acest moment în Malta unde ESL desfășoară al optsprezecelea sezon din ESL Pro LeagueMovistar Riders 🇪🇸 și GamerLegion 🇩🇪 sunt două dintre echipele care au adus jucători români în această competiție și, în același timp, care au fost distribuite în aceeași grupă, mai exact grupa A. Debuturile lor au arătat foarte bine, iar după prima zi ambele echipe păreau să aibă un viitor promițător.

Cum a arătat duelul direct între cele două echipe

După primele victorii obținute, din păcate, cele două echipe cu români au fost nevoite să se dueleze pentru un loc în Playoffs, urmând ca echipa învinsă să pice în Lower Bracket. Majoritatea lumii se aștepta ca GamerLegion 🇩🇪 să plece cu prima șansă, având în vedere că toate statisticile arătau mai bine de partea organizației din Germania. Cu toate acestea, echipa lui volt a fost învinsă cu scorul de 2-0 de către Movistar Riders 🇪🇸 și trimisă în Lower Bracket, împotriva oricărei așteptări. Line-up-urile și rezultatul a arătat astfel:

Movistar Riders 🇪🇸

 • Adam ‘adamS’ Marian 🇷🇴
 • Tiago ‘JUST’ Moura 🇵🇹
 • Alejandro ‘alex’ Masanet 🇪🇸
 • Alejandro ‘mopoz’ Fernández-Quejo Cano 🇪🇸
 • Antonio ‘Martinez’ Martinez 🇪🇸

GamerLegion 🇩🇪

 • Sebastian ‘volt’ Maloș 🇷🇴-🇬🇧
 • Isak ‘isak’ Fahlén 🇸🇪
 • Nicolas ‘Keoz’ Dgus 🇧🇪
 • Frederik ‘acoR’ Gyldstrand 🇩🇰
 • Sanzhar ‘neaLaN’ Iskhakov 🇰🇿
EchipeStagiuHărțiScoruriCâștigători
Movistar Riders 🇪🇸 vs GamerLegion 🇩🇪
Movistar Riders 🇪🇸 vs GamerLegion 🇩🇪
Group Stage
Upper semifinals
Anubis
Ancient
1612
1916
Movistar Riders 🇪🇸
Movistar Riders 🇪🇸

Ziua 3 din ESL Pro League

În timp ce Movistar Riders 🇪🇸 s-au calificat deja și au intrat într-o așteptare pentru ultimul meci al grupei care i-ar putea trimite direct în a treia rundă de PlayoffsGamerLegion 🇩🇪 au căzut în Lower Bracket și urmau să îi întâlnească pe Astralis 🇩🇰. Meciul celor de la GamerLegion 🇩🇪 era decisiv pentru ei, deoarece o înfrângere i-ar fi trimis în Last Chance Stage unde orice pas strâmb i-ar fi eliminat definitiv din competiție. Din păcate, GamerLegion 🇩🇪 chiar au fost învinși de către Astralis 🇩🇰, iar meciul a arătat astfel:

GamerLegion 🇩🇪

 • Sebastian ‘volt’ Maloș 🇷🇴-🇬🇧
 • Isak ‘isak’ Fahlén 🇸🇪
 • Nicolas ‘Keoz’ Dgus 🇧🇪
 • Frederik ‘acoR’ Gyldstrand 🇩🇰
 • Sanzhar ‘neaLaN’ Iskhakov 🇰🇿
EchipeStagiuHărțiScoruriCâștigători
GamerLegion 🇩🇪 vs Astralis 🇩🇰
GamerLegion
🇩🇪 vs Astralis
🇩🇰
Group Stage
Lower semifinals
Vertigo
Inferno
1216
816
Astralis 🇩🇰
Astralis 🇩🇰

Ce mai urmează pentru jucătorii români

Pentru cei de la GamerLegion 🇩🇪 urmează primul meci din Last Chance Stage, împotriva celor de la Ninjas in Pyjamas 🇸🇪, probabil cel mai puternic adversar. Dacă echipa lui volt trece de acest meci, ar ajunge în meciul decisiv de calificare unde îi vor întâlni fie pe Grayhound 🇦🇺, din nou, fie pe pierzatorii dintre Astralis 🇩🇰 și FURIA 🇧🇷, meci live chiar în acest moment. Duelul cu cei de la Ninjas in Pyjamas 🇸🇪 se va juca astăzi, 2 septembrie, de la ora 20:30.

image

De partea cealaltă, Movistar Riders 🇪🇸 mai au de așteptat până mâine că să afle în care dintre rundele de Playoffs vor fi distribuiți. În acest moment echipa lui AdamS are asigurat un loc în a doua rundă a celei mai avansate faze a turneului, cu posibilitatea de a merge chiar mai departe în cazul în care mai câștigă un meci. Singura problemă existentă este că meciul decisiv este împotriva celor de la Vitality 🇪🇺, actualul lider mondial. Cu forma pe care au demonstrat-o cei de la Movistar Riders 🇪🇸, încă o surpriză nu ar fi imposibilă, dar, cu siguranță, va fi un meci foarte greu. Acest joc va fi live mâine de la ora 17:00.

image 1

sudicsgo

COMPETITII
TMW
ULTIMELE STIRI