Werty

MoDo va fi noul AWPer al celor de la TSM

MoDo va fi noul AWPer al celor de la TSM

Organizația americană revine în scena Counter-Strike: Global Offensive după șapte ani de inactivitate. TSM 🇺🇸 ar fi trebuit să participe în CCT Online Finals 2, însă, din păcate a apărut o neînțelegere la acordurile verbale dintre noua echipă formată și fostele formații din care făceau parte jucătorii actuali ai organizației.

Un jucător român la TSM

Line-up-ul echipei este alcătuit din jucători care au fost liberi de contract, iar leak-urile date au devenit adevărate, HLTV.org pronunțându-se pentru prima dată în legătură cu acest subiect și confirmând faptul că zvonurile ar putea fi aduse la realitate cât mai repede. Formația începe cu două star-uri care au jucat pentru G2 Esports 🇩🇪 și ENCE 🇫🇮, Audric ‘⁠JACKZ’ Jug 🇫🇷, respectiv Valdemar ‘⁠valde⁠’ Bjørn Vangså 🇩🇰. Echipa este completată de către Cai ‘CYPHER’ Watson 🇬🇧, un tânăr jucător care a lăsat o mulțime fără cuvinte în urma BLAST.tv Paris Major quarter-finals și de către Timofey ‘interz’ Yakushin 🇷🇺, un fost jucător al celor de la Cloud9 🇺🇸. Pentru că toate organizațiile au nevoie și de un AWPer, a venit și rândul românului nostru Mădălin-Andrei ‘MoDo’ Mirea 🇷🇴 să își facă apariția. În urma prestației sale considerabile la Nexus Gaming 🇷🇴 și înainte la OneTap Gaming 🇷🇴, acesta este semnat de către TSM 🇺🇸.

În decursul zilei de astăzi a fost anunțat oficial line-up-ul și revenirea organizației americane în scena CS:GO. Pentru moment noua echipă formată nu va face parte din niciun eveniment, deoarece nu se află printre lista de organizații care vor participa la sezonul 18 al ESL Pro League, dar ar putea debuta într-un turneu online.

Line-up-ul echipei

  • Mădălin-Andrei ‘MoDo’ Mirea 🇷🇴
  • Audric ‘⁠JACKZ’ Jug 🇫🇷
  • Valdemar ‘⁠valde⁠’ Bjørn Vangså 🇩🇰
  • Cai ‘CYPHER’ Watson 🇬🇧
  • Timofey ‘interz’ Yakushin 🇷🇺
  • Rémy ‘XTQZZZ⁠’ Quoniam 🇫🇷 (head coach)
  • Lambert ‘Lambert⁠’ Prigent 🇫🇷 (assistant coach)

RobertoIonut06

COMPETITII
TMW
ULTIMELE STIRI