Werty

MoDo devine sniper-ul celor de la TSM

MoDo poate deveni sniper-ul celor de la TSM

Mădălin “MoDo” Mirea este fostul AWPER al celor de la Nexus Gaming 🇷🇴 care a părăsit echipa românească în niște circumstanțe cel puțin ciudate. Plecarea lui MoDo s-a efectuat acum vreo 2 săptămâni, iar jucătorul a fost mutat pe banca de rezerve, fără a se știi exact ce urmează pentru el.

Cu puțin timp înainte de anunțul oficial al celor de la Nexus Gaming 🇷🇴, un zvon foarte interesant era răspândit destul de rapid in scena internațională. Speculațiile spuneau că MoDo ar urmă să fie noul Sniper al celor de la IKLA 🇺🇦, organizația din Ucraina care era într-o reconstrucție completă.

MoDo la TSM

După ce zvonul cu IKLA 🇺🇦 a căzut, iar echipa din CIS și-a anunțat line-up-ul care nu-l cuprindea și pe MoDo, lumea a rămas destul de interesată de ce urmează pentru sniper-ul român, având în vedere că acesta și-a arătat talentul deosebit atât în Nexus Gaming 🇷🇴, cât și, precedent, în OneTap Gaming 🇷🇴. După doar câteva zile, foarte mulți leak-eri au început să scoată la suprafață faptul că legendara organizație Team SoloMid 🇪🇺 (TSM) ar urma să revină în Counter-Strike după mai bine de 5 ani de zile

Acest line-up este alcătuit din jucători liberi de contract, iar leak-urile persistă, dar astăzi, 26 iulie, cei de la HLTV.org s-au pronunțat pentru prima dată în legătură cu acest subiect și au confirmat faptul că zvonurile ar putea fi aduse la realitate cât mai curând.

image 47

Pe lângă toate acestea, despărțirile lui MoDo și CYPHER de echipele lor în care erau, discutabil, cei mai în formă jucători, aduc din ce în ce mai aproape prezentarea line-up-ului de la TSM 🇪🇺. Pentru MoDo este o onoare să facă parte din organizația care a lansat foarte mulți jucători danezi talentați, printre care și Prime Astralis, echipa imposibil de învins pentru o perioada destul de lungă înainte de pandemie.

Debutul celor de la TSM

Mai multe surse confirmă faptul că echipa lui MoDo ar fi deja pe lista invitaților din CCT Online Finals 2, turneu care se va desfășura între 2 și 9 august, iar suma pusă la bătaie se ridică până la 200.000$. În cazul în care toate aceste rumori sunt reale, cei de la TSM 🇪🇺 ar urma să confirme transferurile făcute în următoarele zile sau după ce line-up-ul va debuta în prima lor competiție.

image 48

Echipa fiind plină de jucători experimentați, mai exact IGL-ul Valde, interz și JACKZ care au avut parte de multă acțiune la Tier 1 și CYPHER, un alt talent care a răsărit recent și pare că este pregătit pentru scenă, misiunea lui MoDo va fi una destul de ușoară, întrucât jocul se va învârți clar în jurul sau, iar acesta își va putea face treaba exact cum își dorește.

TSM 🇪🇺

  • Valdemar Bjørn “Valde” Vangså 🇩🇰
  • Timofey “interz” Yakushin 🇷🇺
  • Mădălin-Andrei “MoDo” Mirea 🇷🇴
  • Cai “CYPHER” Watson 🇬🇧
  • Audric “JACKZ” Jug 🇫🇷

sudicsgo

COMPETITII
TMW
ULTIMELE STIRI