Werty

MoDo debutează cu victorie alături de TSM

MoDo debutează cu victorie alături de TSM

În urmă cu o săptămână cei de la TSM 🇪🇺 și-au anunțat oficial noul line-up, după o pauză de aproape 6 ani din lumea competițională a Counter-Strike-ului. Din fericire, așa cum spuneau și precedentele leak-uri care se răspândeau pe TwitterMoDo joacă rolul de AWPER în această echipă care ar putea deveni foarte rapid un contender pentru Tier 1.

Debutul celor de la TSM

Inevitabil, primul meci oficial al echipei trebuia să vină destul de rapid după anunțarea line-up-ului, deoarece foarte mulți ochi erau ațintiți asupra acestei formații. Se pare că primii organizatori care s-au sesizat au fost chiar cei de la Thunderpick care i-au invitat pe TSM 🇪🇺 în lupta pentru calificarea într-un turneu de 500.000$, ceea ce ar fi o rampă de lansare perfectă.

image 9

Echipa lui MoDo a jucat primul meci pe data de 4 septembrie, mai exact luni, când i-au întâlnit pe Fake Natty 🇧🇷, echipa braziliană a lui Coldzera și dumau. Părea a fi un meci destul de greu, mai ales fiind și printre primele oficiale ale acestui line-up, dar TSM 🇪🇺 nu s-au speriat și după o bătălie destul de lungă, cu scorul de 2-1, echipa internațională a câștigat lupta și a trecut mai departe. Meciul a arătat astfel:

TSM 🇪🇺

  • Mădălin-Andrei ‘MoDo’ Mirea 🇷🇴
  • Audric ‘⁠JACKZ’ Jug 🇫🇷
  • Valdemar ‘⁠valde⁠’ Bjørn Vangså 🇩🇰
  • Cai ‘CYPHER’ Watson 🇬🇧
  • Timofey ‘interz’ Yakushin 🇷🇺
  • Rémy ‘XTQZZZ⁠’ Quoniam 🇫🇷 (head coach)
EchipeStagiuHărțiScoruriCâștigători
TSM 🇪🇺 vs Fake Natty 🇧🇷
TSM 🇪🇺 vs Fake Natty 🇧🇷
TSM 🇪🇺 vs Fake Natty 🇧🇷
Play-In
Round of 32
Overpass
Inferno
Ancient
16-11
1416
16-13
TSM 🇪🇺
Fake Natty 🇧🇷
TSM 🇪🇺

După această victorie, TSM 🇪🇺 vor trece mai departe în meciul final din Play-In Stage, jucând cu calificarea în Playoffs pe masă. Meciul decisiv va fi împotriva celor de la Astralis Talent 🇩🇰, pe o dată necunoscută încă, întrucât restul meciurilor din prima rundă nu s-au terminat încă. Pentru TSM 🇪🇺 va fi, cu siguranță, un meci greu, dar felul în care s-au afișat până în acest moment este unul promițător, iar echipa ar putea aduce primele rezultate chiar foarte rapid.

image 10

Cum au arătat numerele lui MoDo

Un alt aspect foarte important în acest prim meci al celor de la TSM 🇪🇺 este și felul în care s-a prezentat MoDo, deoarece foarte multă lume îl critica sau discredita pe jucătorul român în urma leak-urilor și chiar al anunțului oficial. Din fericire, MoDo a început deja să demonstreze că locul lui în echipă nu este întâmplător și că își merită șansele. Sniper-ul român a terminat Bo3-ul cu un K/D pozitiv și un rating de 1.10, fiind depășit doar de star player-ul echipei, CYPHER, și interz, bine închegatul jucător rus.

image 11

Astfel, acest debut al lui MoDo poate fi numit drept unul bun, iar evoluțiile sale vor continua să arate din ce în ce mai bine pe măsură ce timpul trece. Rolul de AWPER este, de asemenea, un aspect care îl va ajută să iasă în lumina reflectoarelor, fiind înconjurat de jucători care știu să-l valorifice.

sudicsgo

COMPETITII
Momentan nu sunt competitii de afisat!
ULTIMELE STIRI