Werty

THUMBNAIL Team Heretics buys Misfits in LEC

Misfits Gaming își vinde locul din LEC la organizația Team Heretics. Oportunitate de a avea un nou jucător român în LEC

Team Heretics 2020 lightmode
LEC Logo
THR whiteinn 2022 Split 1

Misfits Gaming își vinde locul din LEC la organizația Team Heretics. Oportunitate de a avea un nou jucător român în LEC


O nouă organizație în LEC

Misfits Gaming, organizație care din Spring Split 2017 a promovat în EU LCS și a fost membru partener al ligii LEC din 2019, și-a vândut locul în franciza europeană către organizația spaniolă Team Heretics. Se estimează ca această achiziție a costat 40 de milioane de dolari. Anul trecut, Schalke 04 Esports a fost nevoită să-și vândă locul în LEC pentru 31,5 de milioane de dolari, din cauza problemelor financiare.

Un nou român în LEC?

LEC Logo

Team Heretics joacă în LVP Superliga, a 2-a cea mai populară ligă din ERL. În componența echipei se află și românul Alexandru “whiteinn” Kolozsvari, care joacă pe poziția Support. El a mai trecut pe la Real Cream Betis (LVP Superliga), Team Phantasma (GLL), BCN Squad (LVP Superliga), Energypot Wizards (EBL) și Nexus Gaming (EBL). Sezonul precedent de Spring Split, whiteinn a ratat Play-offs-ul cu Team Heretics, terminând pe locul 8 în sezonul regulat.

În sezonul curent de Summer Split, Team Heretics se află pe locul 2 în clasament, la egalitate cu Giants. Cu o etapă înainte de finalul sezonului, echipa lui whiteinn sunt calificați în finala Upper Bracket din Play-offs contra Giants, și mai sunt calificați la turneul European Masters.

Clasament LVP Superliga Penultima etapa Summer 2022

Sursa : Twitter @LEC, Twitter @LVPes ,lol fandom LVP Superliga

Redactor: edi2o9

edi2o9

COMPETITII
esportskings
ULTIMELE STIRI