Werty

THUMBNAIL Mindrago FTW Summer Champions 2022

Mindrago câștigă titlul de campion din liga portugheză LPLOL

600px LPLOL full logo2021
mindrago removebg preview
For The Win logo

Mindrago câștigă titlul de campion în liga portugheză LPLOL


For The Win, echipa la care joacă AD-Carry-ul Antonio-Cosmin “Mindrago” Dragomir, a câștigat titlul în liga LPLOL Summer Split. Aceștia au mai câștigat liga LPLOL și în Spring Split.

Cum a decurs finala

For The Win au jucat în finală contra echipei White Dragons. Finala a fost în format Best of 5 și s-a disputat pe LAN pe 7 august 2022.

Game 1

Primul meci a mers în favoarea celor de la For The Win, câștigând partida în 34 de minute cu o compoziție de Late game.

Game 2

Al 2-lea meci a fost echilibrat până la un teamfight la dragon din minutul 23, pe care White Dragons îl câștigă. For The Win mai reușesc să reziste în meci 10 minute, dar în minutul 35 aceștia nu își mai pot apăra nexus-ul și pierd.

Game 3

În al 3-lea joc, echipa lui Mindrago a început în forță meciul, aceștia având aproape 4k gold avantaj după primele 17 minute. For The Win au făcut play-uri riscante și au fost prinși singuri de către adversari, iar White Dragons revin în meci. În minutul 34, For The Win pierd un teamfight la Baron, iar White Dragon obțin Baronul, iar 2 minute mai târziu For The Win pierd meciul.

Game 4

În meciul al 4-lea, White Dragons a început în forță în Early game cu un avantaj de 5k gold după 17 minute. În minutul 24, echipa lui Mindrago a furat Baronul, revenind astfel în meci. În minutul 30, For The Win obțin al 2-lea Baron al meciului. În minutul 44, For The Win câștigă un teamfight la dragon de unde obțin Hextech Soul-ul, iar pe urmă iau Baronul. Echipa lui Mindrago marșează spre baza adversă și îi înving pe aceștia în teamfight și duc finala în al 5-lea joc.

Game 5

În partida a 5-a, For The Win i-au dominat pe White Dragons. Aceștia au un avantaj în Early game grație performanței lui Mindrago pe Sivir. For The Win reușesc să facă snowball la avantajele avute și îi domină pe White Dragons. Echipa lui Mindrago câștigă meciul după doar 28 de minute și devin campioni pentru a 2-a oară anul acesta în liga portugheză.

Iată care au fost scorurile lui Mindrago:

  • Game 1 3/3/20 | A jucat Senna
  • Game 2 7/4/5 | A jucat Zeri
  • Game 3 5/6/10 | A jucat Senna
  • Game 4 0/5/12 | A jucat Senna
  • Game 5 6/1/9 | A jucat Sivir
FTW Champions LPLOL Summer 2022

Ce urmează pentru Mindrago și For The Win

Grație performanțelor din liga LPLOL din Summer Split, For the Win s-au calificat în faza de Play-in a turneului European Masters Summer 2022. Turneul EUMasters va începe pe 24 august și este cea mai importantă competiție din ligile ERL, unde toți jucătorii încearcă să se afirme pentru a obține un loc de titular la o echipă din LEC.

ForTheWin qualifies EUMasters Summer 2022

Sursa : lolfandom LPLOL, Twitter @EUMasters, Twitter @ftwesports , Twitch IngyonTV1

Redactor: edi2o9

edi2o9

COMPETITII
esportskings
ULTIMELE STIRI