Werty

major

Mii de fani ai esportsului urmaresc PGL Major Stockholm 2021

g2a banner 051

Mii de fani ai esportsului urmaresc PGL Major Stockholm 2021


Cel mai mare eveniment de CS:GO al anului a inceput

PGL Major Stockholm 2021 are un premiu-record de $2,000,000 si aduce fani din toata lumea, pentru a fi urmarit pe viu in Suedia, dar si pe internet pe multiplele streamuri disponibile. In Romania, streamul nativ in limba romana va fi oferit de Werty, comentator de CS:GO din 2017 – pe canalul sau de YouTube, cu G2A.COM ca partener oficial.

Majorul de Counter Strike: Global Offensive ajunge la un numar record de limbi in care este transmis. In timp ce transmisiunea in limba engleza a turneului este ceva comun de ani incoace, majoritatea stream-urilor in limbile native ale vorbitorilor de alte limbi nu au fost atat de populare pana acum. Totusi, trendul pozitiv este de a oferi posibilitatea diferitelor natiuni, cu comunitatile, sa aiba acces la o transmisiune in propria limba, adusa de fete bine cunoscute din tara acestora prin influenceri si jucatori de esports. Astfel, PGL Major 2021 ofera posibilitatea streamerilor locali sa aduca evenimentul pe canalele lor. Ideea din spate este de a populariza esportsul si mai mult, pentru a atrage parteneri, astfel incat sa atraga noi brand-uri de partea industriei, care este in continua crestere.

g2a News v2

Vorbind despre parteneri, trebuie mentionati G2A.COM, partenerul oficial al transmisiunii nationale in limba romana. G2A.COM este cel mai mare marketplace digital pentru gameri, facand game trandingul mai simplu, mai sigur, si mai accesibil. Fondata in 2010, compania a lansat ce urma sa fie platforma pe care peste 20 de milioane de gameri aveau sa intre pentru a cumpara jocuri si altele accesorii acestora. Cumparatorii si vanzatorii sunt conectati direct si usor cu privire la jocuri, hardware si gadgeturi, toate in acelasi loc.

Aveti oferta speciala G2A.COM pentru PGL Major aici.

Cu privire la numere, turneele de tier Major din CS:GO au fost mereu extrem de populare in comunitate. Aproape fiecare astfel de eveniment din ultimii ani (inainte de pandemie) a ajuns la un peak de vieweri de peste 1,000,000 de vieweri simultan. Odata cu pandemia, comunitatea nu a mai avut un eveniment Major de peste 2 ani. Sunt sperante mari ca PGL Major 2021 va fi un succes si va sparge recordurile deja setate de precedentele evenimente. Cu evenimentul acum in desfasurare, nu putem decat sa stam pe spate, sa ne relaxam si sa ne bucuram de actiune.

Werty

COMPETITII
esportskings
ULTIMELE STIRI