Werty

Line-up-ul celor de la Marsupy Gaming se transferă la U Cluj

Line-up-ul celor de la Marsupy Gaming se transferă la U Cluj

În ultima jumătate de an o echipa ce a devenit destul de interesantă și renumită în țara noastră este Marsupy Gaming 🇷🇴, o echipă ce a răsărit într-un mod surprinzător, reușind câteva calificări la competitile interne, precum Werty Pro Cup și chiar o săritură până în divizia Main din Esea. Totuși după tot acest timp petrecut împreună, cu doar două schimbări în Line-up, lucrurile au început să cadă pentru Marsupy 🇷🇴, în dată de 21 februarie organizația situată în București a venit cu un statement pe conturile de social media, explicând îndepărtarea jucătorilor de numele lor.

Citatul a fost dat de către managerul principal al echipei, iar acesta a spus:

“Dragi Marsupieni,

Din păcate Marsupy Gaming se va retrage de astăzi din sezonul actual de Esea Main din cauza câtorva motive. Când am intrat in ESEA Main a trebuit sa le spunem la revedere lui Neys si Atares, doua dintre stelele noastre, deoarece trebuiau sa acorde mai multe timp studiilor. Acest lucru ne-a afectat foarte mult sinergia grupului. Am avut doi noi jucători foarte buni, dar nu ne-am putut ridica la același nivel la care eram înainte. Pierderea căpitanului nostru, Rain, motorul echipei noastre, diferențieri in management combinate cu eșuarea de a atrage sponsori ne-au adus la finalul drumului.

Echipa de management s-a destrămat de asemenea si managerul echipei, Moonblaze, a părăsit Marsupy Gaming, urmat de majoritatea jucătorilor către o echipa mai capabila financiar, U Cluj eSports, ce au primit si locul in ESEA Main de la MGC fără taxe adiționale in speranța ca munca si progresul depuse la Marsupy Gaming si jucătorii noștri talentați au reușit pana acum nu vor fi in zadar si ei vor reuși calificarea pentru ESEA Advanced si vor rămâne speranța scenei de CSGO din Romania ce arde. Le uram succes in continuare.

Lecțiile au fost luate si Marsupy Gaming vor reveni in scena competitiva de gaming mai puternici. Vom reîncepe totul in sezonul viitor de ESEA Open si ne vom face loc in top din nou, ușor, sigur si mai bine organizat. Noul nostru roster va fi anunțat la începutul următorului sezon.

Cuvintele spuse de Marsupy 🇷🇴 explică destul de mult din situația actuală, iar cei 5 jucători vor continua să joace împreună, sub numele de U Cluj eSports 🇷🇴, alături de același de manager, iar carierele acestora pot merge mai departe într-un ritm cel puțin la fel de bun că până acum.

Cine sunt U Cluj eSports?

U Cluj 🇷🇴 sunt un nume destul de recent apărut în scenă românească de Esports, aceștia fiind la un al doilea sezon de Esea în acest moment. Numele organizației este unul destul de cunoscut, datorită echipei de fotbal pe care majoritatea românilor o știu deja sau cel puțin au auzit acest apelativ măcar odată, iar începuturile acestora au fost destul de bune cu un sezon simplu rezolvat de Esea Open, un scor de 12-2 plus alte 3 victorii obținute in Playoffs i-au calificat in sezonul 44 de Esea Intermediate.

image 4

Esea Intermediate nu a decurs la fel de bine pentru organizația din Cluj, întrucât aceștia până la schimbarea line-up-ului se aflau la un scor destul de modest de 2-6, acest lucru fiind cel mai probabil și cel care a dus la schimbarea echipei, iar timing-ul a fost unul perfect pentru venirea foștilor jucători de la Marsupy 🇷🇴 în echipa. Line-up-ul U Cluj 🇷🇴 arată acum astfel:

  • Dina “NeyS” Robert 🇷🇴
  • Barbu “Krawwy” Vlad 🇷🇴
  • Sabau “ISB11” Ionut 🇷🇴
  • Melnic “welnic” Denis 🇷🇴
  • Horomei “brrk” Razvan 🇷🇴

sudicsgo

COMPETITII
TMW
ULTIMELE STIRI