Werty

Let us Cook câștigă primul meci după plecarea lui S0und

Let us Cook câștigă primul meci după plecarea lui S0und

Let us Cook 🇵🇱 este o echipă internațională care știm că a trecut prin câteva schimbări în ultimul timp în ceea ce privește jucătorii polonezi ce făceau parte din line-up. Până de curând părea că niciunul dintre jucătorii români nu va părăsi aventura, iar S0und și Blytz făceau o echipă destul de bună, ducând organizația, alături de coechipierii lor, până pe locul 59 într-o perioadă.

image 20

Plecarea lui S0und

Cu toate acestea, se pare că timpul unei modificări care să conteze pentru jucătorii noștri a venit și este chiar cea a lui S0und. Pe data de 12 iulie, S0und a anunțat faptul că nu va mai evolua alături de Let us Cook 🇵🇱, acest anunț fiind probabil succesorul rezultatelor nu prea mulțumitoare din diferite Open Qualifiere și alte competiții de unde echipa avea așteptări mari.

Momentan echipa internațională nu a anunțat nicio schimbare oficial, întrucât joacă cu doi stand-în în continuare și fără Snax care, deși este în continuare în echipă, nu a jucat alături de echipa sa. Cele trei nume care au sărit în ajutor sunt SHiPZDemho și morelz.

CCT Central Europe Series 7 Closed Qualifier

Let us Cook 🇵🇱 este o echipă care s-a descurcat destul de bine în competițiile organizate în cadrul CCT, așadar și-au asigurat o invitație în Closed Qualifier-ul pentru a șaptea ediție pentru Europa Centrală. Pe aceeași lista de invitații se află și cei de la Sprout Academy 🇪🇺 care au fost invitați, dar nu au debutat încă. Cele două grupe ale echipelor cu români arată astfel:

image 22
image 23

Așa cum se poate observă din pozele de mai sus, cei de la Let us Cook 🇵🇱 au avut deja primele două meciuri, din care au obținut o victorie și o înfrângere, urmând ca meciul următor să decidă dacă echipa se poate califica sau nu mai departe. După ce i-au învins destul de ușor pe cei de la Singularity 🇵🇱, Let us Cook 🇵🇱 s-au împiedicat de ALTERNATE aTTaX 🇩🇪 și au pierdut cu scorul de 1-2. Line-up-ul și rezultatele echipei au arătat astfel:

Let Us Cook 🇵🇱

  • Raul ‘Blytz’ Gligor 🇷🇴
  • Deyvid ‘h4rn’ Benchev
  • Piotr ‘morelz’ Taterka 🇵🇱
  • Patryk ‘Demho’ Tomaszewski 🇵🇱
  • Georgi ‘SHiPZ’ Grigorov
EchipeStagiuHărțiScoruriCâștigători
Let Us Cook 🇵🇱 vs Singularity 🇵🇱
Let Us Cook 🇵🇱 vs Singularity 🇵🇱
Group Stage
Opening Round
Nuke
Overpass
1613
164
Let Us Cook 🇵🇱
Let Us Cook 🇵🇱
Let Us Cook 🇵🇱 vs ALTERNATE aTTaX
Let Us Cook 🇵🇱 vs ALTERNATE aTTaX
Let Us Cook 🇵🇱 vs ALTERNATE aTTaX
Group Stage
Winners Match
Anubis
Inferno
Overpass
1016
1612
1016

Let Us Cook 🇵🇱

Pentru echipa lui Blytz urmează un meci decisiv împotriva câștigătoarei dintre Singularity 🇵🇱 și ex-DomiNation 🇭🇺, meci care se va disputa mâine. Let us Cook 🇵🇱 vor intra pe server de la ora 20:00 pentru un Bo3 care îi poate trimite în meciul de calificare în Main Event.

image 24

sudicsgo

COMPETITII
esportskings
ULTIMELE STIRI