Werty

THUMBNAIL Odoamne calificare Playoffs LEC Summer 2022

LEC Summer Split: Odoamne se califică în Playoffs în timp ce Xerxe ratează Playoffs-ul

Xerxe AST
RGE Odoamne 2021 Split 1
AoD Astralis

LEC Summer Split: Odoamne se califică în Playoffs în timp ce Xerxe ratează Playoffs-ul


d
232

Rezultate Week 8

LEC Logo

Rogue

Rogue Logo 2021

Vineri, împotriva XL Esports, Rogue au avut un început mai slab de meci. Echipa lui Odoamne câștigă un teamfight în minutul 18, întorcând meciul în favoarea lor. Din acel moment, Rogue câștigă teamfight după teamfight, reușind de asemenea să obțină toate obiectivele posibile de pe mapă. Trupa lui Odoamne câștigă lejer meciul în 33 de minute, asigurându-și un loc în Playoffs.

În al 2-lea meci al săptămânii, Rogue i-a întâlnit pe Team BDS, echipa aflată pe ultimul loc. Rogue au avut un început bun de meci, reușind să-i nimicească pe Team BDS în primele 10 minute. Echipa lui Odoamne au devenit aroganți, încercând să forțeze teamfight-uri care nu aveau mari șanse de izbândă. În minutul 12, s-a întâmplat întocmai, cei de la Rogue forțează un dive pe Top lane, dar mor 3 jucători, iar Team BDS revine în meci. În minutul 22, Rogue pierd un alt teamfight important, iar victoria părea să fie tot mai departe pentru echipa lui Odoamne. În minutul 32, Rogue are ultima redută în baza lor, dar nu reușesc să se apere în fața asaltului celor de la Team BDS, pierzând surprinzător meciul contra ultimei clasate.

În ultimul meci al sezonului, Rogue au dat piept cu Team Vitality. Malrang, jungler-ul sud-coreean al echipei Rogue, reușește să facă first blood în primul minut al meciului, iar echipa lui Odoamne pornește cu avantaj de la început. În minutul 22, Odoamne are o ultimată bună pe Ornn și își ajută echipa să facă 2 kill-uri și un dragon. Aceștia mai fac 2 kill-uri la Baron, dar trebuie să se retragă pentru că cei de la Vitality erau pe cale să se respanweze. În minutul 27, Rogue câștigă un teamfight important la dragon, care rezultă și într-un Baron. Echipa lui Odoamne au început asediul asupra bazei celor de la Vitality, și reușesc în minutul 34 să le distrugă nexus-ul.

Iată care au fost scorurile lui Odoamne:

Kills/Deaths/Assists (KDA)
  • 3/0/12 vs EXCEL | Odoamne a jucat Renekton
  • 1/5/3 vs SK Gaming | Odoamne a jucat Gwen
  • 2/1/12 vs Team Vitality | Odoamne a jucat Ornn
Odoamne vs Vitality Summer 2022

Astralis

Astralis logo.svg

În primul meci al săptămânii, Astralis au jucat contra Fnatic, una din echipele aflate la egalitate cu ei în clasament. Începutul meciului a fost echilibrat, fără prea multă acțiune. Fnatic au avut un control mai bun pe mapă, având 4k gold avantaj după 20 de minute. În minutul 27, echipa lui Xerxe și AoD pierd Ocean Soul-ul, dar fac 2 kill-uri. Aceștia încearcă să facă Baronul, dar eșuează. Fnatic profită de inabilitatea celor de la Astralis de a finaliza Baronul și obțin obiectivul. Trupa lui Xerxe nu sunt destul de puternici să aibă un teamfight echilibrat contra Fnatic și pierd meciul după 32 de minute.

În al 2-lea meci din etapa 7, Astralis i-au întâlnit pe MAD Lions. Primele 10 minute au fost echilibrate, dar Astralis sparge gheața în Early game cu mai multe teamfight-uri care au mers în favoarea lor, având un avantaj de 6k gold după 18 minute. În minutul 28, MAD Lions câștigă un teamfight important în jurul dragonului, iar 3 minute mai târziu câștigă încă o luptă la dragon și pe urmă obțin și Baronul. Echipa lui Xerxe au pierdut controlul meciului, iar jungler-ul român pe Wukong nu reușea să aibă un engage potrivit de unde să câștige un teamfight. MAD Lions aveau răspunsul potrivit pentru agresivitatea lui Xerxe, iar Astralis pierde meciul după un teamfight pierdut în minutul 47. După acest rezultat, echipa lui Xerxe și AoD este eliminată din Playoffs.

În ultimul meci al sezonului, Astralis i-a întânlit pe XL Esports. Aceștia vroiau să omoare orice speranță a adversarilor pentru Playoffs, dar jocul nu a mers comform planului pentru echipa lui Xerxe. XL Esports îi domină pe Astralis din Early game, iar trupa lui Xerxe nu reușește să aibă un răspuns proactiv. Astralis pierde meciul în 31 de minute, iar sezonul lor League of Legends pentru anul 2022 s-a încheiat.

Iată care au fost scorurile lui Xerxe:

Kills/Deaths/Assists (KDA)
  • 3/1/3 vs Fnatic | Xerxe a jucat Trundle
  • 2/4/5 vs MAD Lions | Xerxe a jucat Wukong
  • 0/2/5 vs EXCEL | Xerxe a jucat Viego
Xerxe AST eliminat din Playoffs contention Summer 2022

Clasamentul final al sezonului regualt din Summer Split

Rogue termină sezonul regulat pe locul 3, iar Astralis încheie sezonul pe locul 9.

Clasament final LEC Summer 2022

Playoffs LEC

Datorită punctelor obținute în Playoff-ul din Spring Split, echipa lui Odoamne este premiată cu al 2-lea seed în Playoffs. Rogue se va duela contra MAD Lions, echipă care a terminat pe locul 2 în sezonul regulat și are seed-ul cu numărul 3. În sezonul regulat, Rogue i-au bătut în ambele meciuri pe MAD Lions.

Meciurile din Playoffs vor începe peste 2 săptămâni, pe 26 august, cu duelul dintre Rogue și MAD Lions. Toate meciurile sunt Best of 5, iar primele 4 echipe din Playoffs se califică la Worlds 2022.

Pentru a ajunge la Worlds, echipa lui Odoamne are 3 șcenarii în care se poate califica:

  • Șcenariul 1) Rogue îi înving pe MAD Lions, asigurându-și cel puțin locul 3, loc suficient pentru calificarea la Worlds
  • Șcenariul 2) Dacă G2 pierde contra Misfits Gaming și Rogue pierde contra MAD Lions, dar câștigă meciul din Lower Bracket contra câștigătoarea meciului dintre Fnatic și EXCEL, au asigurat Top 4, suficient pentru calificarea la Worlds
  • Șcenariul 3) Dacă G2 câștigă contra Misfits Gaming, automat Rogue și MAD Lions se califică la Worlds. Misfits au seed-ul cu numărul 4, și ar juca în Match 4 din Lower Bracket, pe când pierzătoarea dintre Rogue și MAD Lions va juca în Match 6 din Lower Bracket, unde este asigurat un loc în Top 4, suficient pentru calificarea la Worlds.
Playoff R1 LEC Summer 2022

Sursa : lolesports, Liquidpedia LEC, Twitter @Rogue, Twitter @LEC

Redactor: edi2o9

edi2o9

COMPETITII
TMW
ULTIMELE STIRI