Werty

1232L

lauNx – posibil transfer la Sprout (leak)

IMG 0128

lauNx – posibil transfer la Sprout (leak)


Tânărul jucător de la Nexus, care împlinește curând 17 ani, dar și 1 an de când este la Nexus, ar fi posibil să fie transferat la Sprout, conform unui leak al unei pagini germane de Twitter care postează doar astfel de informații. Fanii din Romania deja vorbesc de cateva zile de acest leak.

Nu putem testa credibilitatea leak-urilor trecute de la această pagină de Twitter, așadar, vorba americanilor, luați leakul cu “un grăunte de sare”. Totuși, în ultimul meci din PainKillers Cup, Nexus au jucat cu iM, în timp ce astăzi, 03 Mai, îl vor avea alături pe zewts în Balkan Doritos League Qualifier 4.

Traducerea conform Google Translate (Germană -> Engleză -> Română):

Mici vești de Duminică: Sprout se vor despărți de Marix. În conversație cu organizația se află emii și lauNx de la Nexus. BIG Clan ochesc și ei ceva, mai mult informații în curând.

@CsLeaks – German CS Leaks – Twitter

Cum performează Sprout

lauNx i-ar urmă pașii lui XELLOW spre o echipă străină, care ar trebui să fie anunțat curând de ECSTATIC că full player, după o performanță în crescendo alături de formația daneză.

Jucătorul de 16 ani, curând 17, și-ar găși drumul către o organizație străină mai repede decât am fi crezut majoritatea dintre noi. Sprout sunt într-un scurt declin, dar asta după ce au stat în zona de Top 20-30 HLTV timp de 4 luni.

8BZ0orHzp8cAAAAASUVORK5CYII=

Sursa: German CS Leaks

Redactor: Werty

Werty

COMPETITII
esportskings
ULTIMELE STIRI