Werty

launxagency

lauNX este luat de către Prodigy Agency

Logo Players First White 1 ccdd6fe70b

lauNX este luat de către Prodigy Agency


Prodigy Agency este o agenție de reprezentare, management și marketing lider în domeniul esports, care construiește moșteniri pentru jucători de talie mondială și viitori.

Aceasta il va reprezenta pe lauNx, ca jucator Nexus in acest moment. Alaturarea lui lauNX agentiei nu reprezinta o schimbare de echipa.

LAUNX2

lauNX la Prodigy Agency

Agenția Prodigy a anunțat venirea tânărului jucător talentat de la Nexus Gaming ?? printr-un comunicat pe platforma Twitter. Pe pagina agenției este acum public profilul lui lauNX, destinat spre noi portițe care i se vor deschide în viitorul apropiat, pentru a avansa pe acest plan al jocului Counter-Strike: Global Offensive. Această societate reprezintă cu mândrie unii dintre cei mai buni jucători și talente din întreaga lume, sprijinindu-le cariera, oportunitățile de afaceri și de marcă la scară globală. Această organizație se concentrează pe creșterea carierei și a imaginii jucătorilor prin conceptualizarea și executarea completă a ofertelor de marketing și de aprobare, relații cu mass-media, strategie de brand și sensibilizare a comunității. Pentru proprietățile esports, Agenția Prodigy este cea mai bună modalitate de a oferi succes prin creștere competitivă consultativă, marketing, vânzări, strategii de brand convingătoare și soluții inovatoare.

Sursa: liquipedia.net | Prodigy Agency

Redactor: Șendruțiu Roberto-Ionuț

RobertoIonut06

COMPETITII
esportskings
ULTIMELE STIRI