Werty

dubla1lanparty

LANParty revine după un timp îndelungat

c3974fee c331 4757 bfe7 0077a040da51

LANParty revine după un timp îndelungat


LANParty este un eveniment organizat de către studenți, cu scopul de a întruni sute de jucători și spectatori, sub un singur fenomen, pasiunea pentru jocuri video și IT. Fiind o experiență oferită de o asociație studențească, voluntarii vor încerca să ofere atât celor care participă, cât și spectatorilor o atmosferă cât mai prietenoasă plină de amintiri și cu premii pe măsură.

LANParty după 2 ani de pandemie

Liga Studenților Electroniști este organizația studențească din Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației, care în decursul a peste 30 de ani de activitate a reușit să reprezinte cu success interesele studenților prin implementarea unor proiecte educaționale, de cercetare și dezvoltare personală. Scopul acestora este de a crea o competiții de nivel înalt, accesibilă oricărui pasionat de jocuri video. Aceștia promovează și premiază participanții dedicați domeniului, încurajând interacțiuniea dintre jucători, sponsori și public.

Turneele principale ale acestui eveniment sunt de League of Legends, Counter-Strike: Global Offensive, Dota 2 și Valorant. Pe lângă aceste jocuri vor mai fi susținute și turnee de PUBG Mobile, Free Fire, Clash Royale, FIFA, Hearthstone, Mortal Kombat și Rocket League, dar și un concurs de Cosplay, extrageri şi tombole cu premii pentru public. La turneele principale este necesară înscrierea și organizarea unor preliminarii înainte de evenimentul în format fizic. Echipele vor fi de câte 5 persoane, iar ultimele 4 echipe rămase în turneu vor concura pentru premii pe data de 14 mai în locația specificată.

Premiile totale ale evenimentului sunt în valoare de peste 5.000E, valorificate în periferice de gaming.

Link-uri pentru înscrieri

Sursa: LANParty

Redactor: Șendruțiu Roberto-Ionuț

RobertoIonut06

COMPETITII
esportskings
ULTIMELE STIRI