Werty

IMG-20220816-WA0024

KTRL anunță oficial noul line-up internațional

ktrl csgo 1

KTRL anunță oficial noul line-up internațional


d
232

Pe data de 15 iulie, cei de la KTRL au oficializat despărțirea de Roberto “ADRON” Păun și Cosmin “Zewts” Gabriel, actuali jucători ai Infinite Gaming, iar astăzi, după 1 luna, organizația românească anunță faptul ca ei nu vor mai evolua sub steagul României. Noul line-up al celor de la KTRL va fi:

KTRL ??

  • ?? Cristian “sXe” Niță
  • ?? Miloš “dEE” Marceta
  • ?? Nemanja “sarenii” Šarenac
  • ?? Dejan “Katalic” Koprivica
  • ?? Tim “susp” Ångström
  • ?? Darko “Solo” Mitic (coach)

Noii jucători fiind Katalic ?? și susp ??, astfel ktrl vor apărea pe hltv cu steagul Europei.

Performanțele celor de la KTRL

Organizația clujeana activează încă de pe timpul sezonului cu nr 3 din Romanian Esports League acolo unde au fost eliminați încă din faza grupelor, iar de la schimbarea line-upului aceștia au avut mai multe performante considerabile, cele mai recente fiind poziționarea pe locul doi în JaxiLeague Finals, calificarea în sezonul cu numărul 42 de esea Advanced și ocuparea locului 2 în SuperBattles. Totuși ratarea calificării pentru EURO CSGO 2022 ar putea sa fi deranjat organizația și sa fi dezlănțuit schimbările de line-up.

Istoricul lui Katalic si al lui susp

Dejan “Katalic” Koprivica a mai evoluat pana în acest moment pentru un număr de 3 echipe, in care a strâns un număr de 500 de zile și 45 de performante pe hltv din care a ajuns la un rating modest de 0.79.

Screenshot 20220816 181602

Totodata Tim “susp” Ångström a performant tot pentru 3 echipe, adunând 26 de meciuri pe hltv și un rating care se ridica la 1.13 overall.

Screenshot 20220816 181949

Sursa: hltv.org

Redactor: sudicsgo

sudicsgo

COMPETITII
esportskings
ULTIMELE STIRI