Werty

KhantosEntropiqThumbnail

Khantos se alatura echipei Entropiq

Entropiq full allmode
Khantos 1

Khantos se alatura echipei Entropiq


Prestigioasa organizatie de CS:GO, Entropiq, isi face echipa de Leauge of Legends si vor juca in liga Hitpoint Masters din ERL. Acestia au anuntat noul lineup, din care face parte si AD-Carry-ul roman Cosmin ‘Khantos’ Florin Leontin Dănilă. In Hitpoint Masters vor juca organizatii din Republica Ceha si Slovacia.

Sezonul 2021

Khantos a jucat la inceputul sezonului 2021 la Z10 in liga EBL din ERL. Acolo in Spring Split a reusit sa termine pe locul 2 in Play-offs, calificandu-se in Play-in pentru European Masters. In Spring Split a avut al 2-lea cel mai mare numar de MVP-uri din sezonul regulat (5), la egalitate cu Comeback de la Nexus Gaming. In play-in la European Masters nu a reusit calificarea mai departe in grupele celui mai mare turneu pentru ligile ERL.

In Summer Split el a ramas fara echipa. In toamna a jucat pentru echipa Absolved, unde a reusit sa se califice in prima liga din NLC.

In sezoanele precedente Khantos a mai jucat si in alte ligi din ERL, cum ar Prime League (Germania – Austria – Elvetia) , PG Nationals (Italia), GLL (Grecia), incepandu-si cariera la Nexus Gaming.

Sursa : Upcomer, Twitter @LEC_Wooloo

Redactor: edi2o9

edi2o9

COMPETITII
esportskings
ULTIMELE STIRI