Werty

THUMBNAIL Khantos pierde finala Hitpoint Masters Summer 2022

Khantos pierde finala Hitpoints Masters

Hitpoint Masters 2021
EIQ Khantos 2022 Split 2
Entropiq full allmode

Khantos pierde finala Hitpoints Masters


d
232

Entropiq, echipa la care joacă AD-Carry-ul Cosmin “Khantos” Florin Leontin Dănilă, a pierdut finala pentru titlul în liga Hitpoint Masters Summer Split. Aceștia au terminat pe locul 2 în sezonul regulat. În Playoffs, i-au bătut în finala Upper Bracket cu scorul de 3-0 pe Dynamo Eclot, echipa care a terminat pe locul 1 în sezonul regulat.

Cum a decurs Playoffs-ul

În finala mare, Entropiq au dat piept contra eSuba, aceștia fiind surpriza din Playoffs. eSuba a terminat pe locul 4 în sezonul regulat. În Playoffs, eSuba au trecut cu 3-0 de SINNERS Esports, echipa la care joacă Jungler-ul român Speedy. În finala din Lower Bracket, eSuba i-au învins pe Dynamo Eclot cu 3-1.

În marea finală, Entropiq erau văzuți drept mari favoriți la câștigarea titlului în liga Hitpoint Masters. eSuba a câștigat primul meci. Entropiq revin și câștigă următoarele 2 meciuri, fiind la o victorie de titlu. Dar planurile celor de la Entropiq au nu s-au mai concretizat. eSuba au revenit în meci și au câștigat finala cu 3-2, adjudecându-și titlul în liga Hitpoint Masters.

Bracket Hitpoint Masters

Ce urmează pentru Khantos și Entropiq

Khantos și Entropiq sunt calificați la turneul European Masters Summer 2022, în faza de Play-in a competiției. Turneul EUMasters va începe pe 24 august și este cea mai importantă competiție din ligile ERL, unde toți jucătorii încearcă să se afirme pentru a obține un loc la o echipă din LEC.

Entropiq se califica la EUMasters Spummer 2022

Sursa : lolfandom Hitpoint Masters, Twitter @EUMasters

Redactor: edi2o9

edi2o9

COMPETITII
esportskings
ULTIMELE STIRI