Werty

Thumbnail Articol Khantos wins Sigma Cup 2023

Khantos devine campion al turneului Sigma Cup 2023!

Cosmin ”Khantos” Dănilă 🇷🇴, AD-Carry pentru echipa cehă Entropiq, a câștigat turneul Sigma Cup din 2023, reușind să îl învingă în finală pe conaționalul său, Darius ”Yakkey” Bistrian 🇷🇴. Acest turneu s-a desfășurat în Serbia 🇷🇸, și a avut premii totale de 18.000 de euro.

Format turneu

La acest turneu au particiapt 4 echipe, dintre care 3 sunt câștigătoarele turneelor de calificare din ligile GLL (Grecia) – Anorthosis Esports, EBL (Balcani) – Diamant Esports și Hitpoint Masters (Cehia și Slovacia) – Entropiq, iar a 4-a echipă e venită dintr-un Gauntlet Qualifier – WLGaming Esports, care fac parte din GLL.

Toate cele 4 echipe sunt puse într-un Single Elimination Bracket, unde fiecare meci este Best of 5, toate meciurile juncându-se pe LAN, în capitala Serbiei, Belgrad 🇷🇸.

Iată cum s-a desfășurat turneul Sigma Cup:

Bracket SigmaCup2023

Entropiq a reușit să îi invingă pe Anorthosis Esports în semifinale, iar echipa lui Yakkey a câștigat lejer contra reprezentantei din EBL. În finală, Khantos și-a arătat experiența, fiind decisiv pentru echipa sa în câștigarea turneului. Acesta este al 5-lea trofeu a lui Khantos în tricoul celor de la Entropiq, câștigând 3 titluri în liga Hitpoint Masters și edițita 2022 a turneului Sigma Cup. De cealaltă parte, aceasta a fost prima finală LAN din cariera lui Yakkey.

edi2o9

COMPETITII
esportskings
ULTIMELE STIRI