Werty

FIFACHANGE

EA Sports taie legăturile cu FIFA pentru jocul de fotbal

ea sports fc new logo 2

EA Sports taie legăturile cu FIFA pentru jocul de fotbal


EA Sports FC este o serie de jocuri video de fotbal de asociere dezvoltate și lansate anual de Electronic Arts sub eticheta EA Sports. Începând cu 2011, franciza FIFA a fost localizată în 18 limbi și disponibilă în 51 de țări.

Schimbarea numelui

EA a anunțat că seria FIFA își va schimba oficial numele în EA Sports FC după FIFA 23 din acest an, punând capăt a ceea ce va fi un parteneriat de aproape trei decenii cu organul de conducere al fotbalului. Anunțată într-o postare pe blog, EA Sports a spus că schimbarea numelui va avea loc după următorul joc FIFA, urmând să vină mai multe informații despre primul EA Sports FC în iulie 2023. „Această nouă platformă independentă va aduce o nouă oportunitate de a inova, de a crea și evoluează”, se arată într-un mesaj al directorului general al EA Sports, Cam Weber. FIFA va continua, in schimb, sa poata sa produca jocul cu acelasi nume. Dar sa fie oare un joc la fel de bun precum cel facut de un studio cu zeci de ani de experienta in spate?

FIFA și-a actualizat și propria marcă comercială în Europa săptămâna trecută, menționând în mod explicit că numele este folosit pentru jocurile video. Acest lucru ar putea însemna că FIFA caută să licențieze numele separat de EA în curând.

O nouă oportunitate de a inova, de a crea și de a evolua

Această nouă platformă independentă va aduce o nouă oportunitate de a inova, de a crea și de a evolua. Aceasta este mult mai mult decât o simplă schimbare de simbol, în calitate de EA SPORTS, aceștia se angajează să asigure că EA SPORTS FC este un simbol al schimbării. Sunt dedicați reinvestirii semnificative în sport și sunt încântați să lucreze cu un număr mare și tot mai mare de parteneri pentru a se extinde către noi experiențe autentice care aduc bucurie, incluziune și imersiune unei comunități globale de fani.

EA SPORTS FC va permite să realizeze acest viitor și multe altele, dar nu înainte de a livra cel mai extins joc de până acum cu actualul partener pentru drepturile de denumire, FIFA, pentru încă un an. Aceștia vor asigura că următorul FIFA este cel mai bun din toate timpurile, cu mai multe funcții, moduri de joc, conținut pentru Cupa Mondială, cluburi, ligi, competiții și jucători, decât orice titlu FIFA anterior.

fifa22 trent alexander arnold

Seria FIFA este una dintre cele mai de succes francize de jocuri de pe Pământ, atât în ​​ceea ce privește vânzările, cât și veniturile după vânzare. Va fi fascinant să vedem dacă o schimbare a numelui mărcii va afecta acest lucru în viitor.

Sursa: ea.com

Redactor: Șendruțiu Roberto-Ionuț

RobertoIonut06

COMPETITII
esportskings
ULTIMELE STIRI