Werty

12341

Infinite începe anul cu un nou lineup

INFINITE edited

Infinite începe anul cu un nou lineup


Noua echipă Infinite

Infinite a suferit mai multe modificări în încercarea de a construi o echipă la finele anului trecut. Începutul anului 2022 marchează, însă, un nou început pentru organizația românească. Surse din conducerea organizației au anunțat deja componența echipei care va juca sub numele „Infinite”:

?? FLVSH – Sniper

?? zrkk – Rifler

?? zewts – Rifler

?? Laules – Support

?? waZz – In-game leader

Laules, zewts și zrkk alcătuiesc deja core-ul de trei jucători al echipei de mai bine de o lună. În continuare, acestora li se alătură AWPer-ul FLVSH și in-game leader-ul waZz, cel din urmă fiind la a doua experiență în cadrul organizației Infinite. Noile adiții ale echipei i-au înlocuit în line-up-ul actual pe WHiTE și Ed1m.

Lineup infinite

Așteptări de la lineup-ul actual

Mihai „Aden10” Neda, CEO-ul Infinite, a explicat pe scurt care sunt planurile de viitor ale organizației și, totodată, care sunt așteptările sale de la noua echipă de CS:GO.

”După o perioadă de teste am ajuns la concluzia că acesta este lineup-ul ce ne dă încredere să privim spre viitor. După cum am tot menționat, Infinite este într-o continuă dezvoltare. Avem parteneri noi pentru anul 2022, proiecte interesante și o activitate media intensă. Ne dorim că oamenii să le acorde timp și încredere băieților. Eu unul sunt mulțumit de acest lineup și chiar cred că ne putem bate pentru top3 echipe în Romania. Mi-am dorit foarte mult niste băieți care să se poată dedica full time. Abia așteptăm să vedeți tot ce am pregătit pentru voi.”

Mihai „Aden10” Neda, CEO Infinite.

Echipa va avea parte de primele meciuri oficiale în zilele ce urmează, în cadrul mai multor ligi internaționale precum SCL Intermediate, ESEA Advanced și NumberOne.

Sursă: hltv.org

Redactor: Andrei Toader

jesemE

COMPETITII
esportskings
ULTIMELE STIRI