Werty

Infinite Gaming anunță despărțirea de line-up-ul lor

Infinite Gaming anunță despărțirea de line-up-ul lor

Într-o perioadă foarte scurtă de timp, îi vedem și pe cei de la Infinite Gaming ?? care o iau pe urmele celor de la OneTap ?? și își anunță despărțirea de curentul line-up. Diferența dintre cele două organizații este că în tabăra celor de la Infinite este vorba de un disband, jucătorii nerămânând împreună pentru următorul an. Acest anunț a venit treptat, jucătorii anunțând fiecare pe conturile lor de Twitter această despărțire, urmând că în seară de 16 decembrie să vină și postarea oficială a echipei.

Rezultatele celor de la Infinite Gaming

Pe parcursul acestui an, Infinite Gaming ?? au trecut printr-o perioadă destul de complicată când vine vorba de asamblarea unui line-up stabil, aceștia trecând prin destul de multe schimbări până la găsirea a cel puțin un core care să poată lupta împreună pentru o perioada mai lungă de timp. Totuși anul 2022 a adus rezultate pentru cei de la Infinite ??, care deși nu se aproprie de cele din 2021, care cu siguranță a fost cel mai bun an al organizației, totuși au reușit să se mențină cu câteva victorii importante, printre care și cea împotriva Movistar Riders ??, acest scor rămânând in istoria Counter-Strike-ului din România.

image 5

Viitorul organizației este unul incert când vine vorba de crearea unui nou line-up, dar CEO-ul echipei și-a făcut cunoscută intenția, printr-o postare pe Twitter-ul personal, acesta anunțând faptul că va reintra în faza de rebuild și că organizația va rămâne și în anul 2023 cu un line-up românesc.

sudicsgo

COMPETITII
esportskings
ULTIMELE STIRI