Werty

122312

Infinite eliminată din NumberOne Season 2 Finals

INFINITE edited

Infinite eliminată din NumberOne Season 2 Finals


Infinite a pierdut meciul de debut cu FTW

Proaspăt formata echipă românească a fost eliminată din finalele turneului organizat de LouvardGame, după două meciuri fără victorie. Infinite a debutat în această fază a competiției cu un eșec în fața portughezilor de la FTW, după ce a adunat doar 8 runde într-un best of 1 pe harta Inferno.

Scor final: Infinite 8 – 16 FTW (BO1)

Stats infinite ftw

Ghinion pe harta decisivă

Istoria s-a repetat și pe prima hartă a celui de-al doilea meci, în decider-ul de tip best of three disputat cu echipa franceză Exalty. Românii s-au văzut înfrânți cu scorul de 16-10 pe Inferno, harta aleasă de adversarii din acest best of three, dar au reușit să își revină pe Mirage unde au câștigat într-o manieră convingătoare cu un avantaj de nouă runde.

Ultima hartă, Ancient, i-a dus pe jucătorii organizației Infinite la un pas de victorie după ce au condus cu scorul de 15-11 și au beneficiat de patru matchpoint-uri. Runda 27 a meciului a fost, însă, cea care a decis soarta meciului. Francezii au câștigat un force-buy fără să piardă vreun jucător și au dus meciul în overtime, unde au cedat o singură rundă din cele cinci jucate.

Harta 1 (Inferno): Infinite 10 – 16 Exalty
Harta 2 (Mirage): Infinite 16 – 7 Exalty
Harta 3 (Ancient): Infinite 16 – 19 Exalty
Scor final: Infinite 1 – 2 Exalty (BO3)

Infinite va primi 250€ pentru participarea la NumberOne Season 2 Finals și clasarea pe locurile 7-8.

Sursă: HLTV.org

Redactor: Andrei Toader

jesemE

COMPETITII
esportskings
ULTIMELE STIRI