Werty

Încă doi jucători români sunt invitați în United21 Season 7

Încă doi jucători români sunt invitați în United21 Season 7

United21 este concursul care a oferit șanse mai multor jucători români de-a lungul sezoanelor organizate în anul 2023. Acum, sezonul 7 nu este o excepție, deoarece am fost anunțați deja de participarea celor de la Nexus Gaming 🇷🇴, o premieră pentru echipa românească să participe în acest eveniment. De asemenea, cu câteva zile înaintea începerii turneului, lista formațiilor a fost actualizată pentru ultima dată, 2 alte nume românești apărând pe aceasta.

Group Stage

Sprout Academy 🇩🇪 sunt o echipă pe care o vedem de ceva sezoane încoace, așadar formația lui Fnk nu va lipsi nici în această ediție, fiind invitată din nou. Cel de al doilea român este, totuși, o noutate, deoarece vom avea ocazia de a îl urmări și pe Fnl în acțiune alături de noua sa echipă, NAVI Junior 🇺🇦.

Din păcate, împărțirea grupelor nu este chiar cea mai bună pentru echipele noastre. Sprout Academy 🇩🇪 se află în grupa C cu nume precum Lazer Cats 🇺🇦, HAVU 🇫🇮 și Astralis Talent 🇩🇰. Având în vedere că echipa lui Fnk are o formă destul de bună, mai ales în acest concurs, nu ar fi imposibilă o calificare din această grupă, deși numele adversarelor sunt mai mari.

image 30

Sprout Academy 🇩🇪 vor debuta pe data de 22 octombrie, împotriva celor de la HAVU 🇫🇮. Meciul se va juca de la ora 14:00, iar formatul concursului le va mai oferi o șansă pierzătorilor, așadar niciuna dintre echipe nu va fi neapărat în pericol după acest duel.

Acum ajungem cu adevărat la lucrurile complicate, grupa D. Nexus Gaming 🇷🇴 și NAVI Junior 🇺🇦 vor fi adversare în această grupă, iar Fnl are o șansă destul de mare să se revadă cu fosta sa organizație direct pe server. Pe lângă cele două echipe cu români, în această grupă își bifează prezența și cei de la Los Alpacas 🇵🇹 și Anonymo 🇵🇱, fiind o grupă destul de competitivă.

image 31

În această grupă există și un scenariu bun, posibil pentru cele două echipe pe care le susținem, dar, după cum știm, norocul nostru nu este chiar cel mai mare. Ambele formații se pot califica mai departe în cazul în care totul va merge conform planului. Primul pas este deja unul bun, deoarece Nexus Gaming 🇷🇴 și NAVI Junior 🇺🇦 se vor evita una pe cealaltă în prima etapă. Organizația Românească ii va întâlni pe cei de la Los Alpacas 🇵🇹 pe data de 23 octombrie, de la ora 14:00. Cu două ore mai devreme, în aceeași zi, cei de la NAVI Junior 🇺🇦 vor intra pe server împotriva celor de la Anonymo 🇵🇱 pentru un duel destul de complicat.

sudicsgo

COMPETITII
esportskings
ULTIMELE STIRI