Werty

iM prinde transferul de vis la NAVI

iM prinde transferul de vis la NAVI

BLAST.tv Paris Major 2023 a fost ultimul Major din CS:GO și un punct culminant pentru fanii români ai acestui joc care au avut ocazia de a urmării mai mulți jucători din țara noastră ajungând pe marea scenă din Franța. Printre aceștia a fost și iM, un jucător care nu doar că s-a remarcat alături de echipa să, GamerLegion 🇪🇺, dar a făcut-o chiar și prin performanțe individuale, fiind la un pas de titlul de “Major MVP” care ar fi însemnat enorm pentru el și pentru țara noastră. Chiar și fără a fi numărul 1, iM a fost totuși printre cei mai buni jucători din Paris, așadar multe echipe și-au aruncat ochii asupra lui, printre care și echipele din TOP 5 All-Time. Statisticile lui iM de la Major care au atras atenția asupra sa au arătat astfel:

image 22

Mutarea lui iM la NAVI

Totul a început într-un fel foarte neoficial, mai exact prin leak-uri, nimeni nu știa nimic despre ceea ce urmă să se întâmple în următoarea perioadă, dar era clar că vor fi făcute niște transferuri nebune, având în vedere trecerea pe CS 2 sau finalul Major-ului care nu s-a terminat chiar ideal pentru diferite echipe. Una dintre echipele care nu s-a ridicat de niciun fel la nivelul așteptărilor a fost NAVI 🇺🇦, dar totuși, cine s-ar fi gândit că după mai bine de un deceniu în care această organizație a rămas în zona CIS, acum ar fi momentul să facă o schimbare categorică, cu siguranță, nimeni. Aceste gânduri au rămas în picioare până la dată de 22 iunie când cel mai renumit insider din zona orientală a anunțat că NAVI 🇺🇦 vor părăsi CIS-ul pentru un line-up majoritar european.

Cu toate acestea, cuvintele lui OverDrive din acest tweet nu au confirmat faptul că NAVI 🇺🇦 și iM ar fi ajuns la o înțelegere sau că echipa din Ucraina ar fi măcar interesată de jucătorul român, dar o altă postare urcată pe platforma 2 zile mai târziu a făcut-o. În 24 iunie, OverDrive a revenit cu un line-up al celor de la NAVI 🇺🇦 pentru extinderea în zona Europeană, iar la început, atât pentru fanii români, cât și pentru restul, a fost destul de greu de crezut că numele lui iM apare acolo, dar, în același timp, îmbucurător. Un alt detaliu important din postarea rusului este faptul că line-up-ul nu era un zvon, ci o realitate, deoarece această formulă a fost confirmată de NAVI 🇺🇦 pentru BLAST Premier Fall Groups 2023, unde roster lock-ul și-a spus cuvântul.

Toate aceste lucruri spuse neoficial au devenit foarte rapid oficiale, deoarece pe dată de 30 iunie cei de la GamerLegion 🇪🇺 au anunțat despărțirea de iM, iar cei de la NAVI 🇺🇦, la câteva ore distanță, au confirmat noul lor line-up internațional, rupând liniștea și declanșând în același timp o foarte mare fericire în scenă de CS:GO din România.

În urma tuturor transferurilor, line-up-ul celor de la NAVI 🇺🇦 va arăta astfel:

  • Oleksandr “S1mple” Kostyliev 🇺🇦
  • Aleksi “Aleksib” Virolainen 🇫🇮
  • Mihai “iM” Ivan 🇷🇴
  • Valeriy “b1t” Vakhovskiy 🇺🇦
  • Justinas “jL” Lekavicius 🇱🇹

sudicsgo

COMPETITII
TMW
ULTIMELE STIRI