Werty

IESF ziua 1: România debutează la Campionatul Mondial de la Iași

IESF ziua 1: România debutează la Campionatul Mondial de la Iași

Ieri, 26 august, s-au disputat primele meciuri din cadrul Campionatului Mondial de la Iași, iar reprezentativele României de la mai multe jocuri au fost și ele integraliste. România are echipe în toate cele 7 jocuri pe care le vom putea vedea la Iași, iar câteva dintre echipele noastre au avut deja ocazia de a debuta.

Ce echipe au jucat ieri pentru România

Echipele de CS:GODota și Tekken 7 sunt cele care au avut onoarea de a juca chiar în prima zi a Campionatului Mondial, deși sunt și alte competiții care au ajuns, românii mai au de așteptat până la debut. Din păcate, nu toate echipele au avut parte de un start exact așa cum ne-am fi dorit noi. Iată cum au arătat echipele României în prima zi:

CS:GO

Romanian Superteam-ul nostru de la CS:GO nu a avut un start rău, aceștia au avut ocazia de a juca două meciuri ieri, din păcate, la niște ore destul de târzii care, cu siguranță, au fost în defavoarea echipelor. România a încheiat ziua de 26 august cu o victorie și o înfrângere, cele două meciuri având scoruri în oglindă după 30 de runde jucate în fiecare. Line-up-ul și rezultatele României au arătat astfel:

Team Romania 🇷🇴

  • Cosmin ‘ragga’ Teodorescu
  • Adrian ‘XELLOW’ Guță
  • Cătălin-Ionuț ‘BTN’ Stănescu 
  • Alexandru ‘S0und’ Ștefan
  • Raul ‘Blytz’ Gligor
EchipeStagiuHărțiScoruriCâștigători
Team Romania 🇷🇴 vs Team Hungary 🇭🇺Group Stage
Round I
Ancient1614Team Romania 🇷🇴
Team Romania 🇷🇴 vs Team Germany 🇩🇪Group Stage
Round II
Ancient1416Team Germany

După aceste rezultate, România se situează în Top 3 în Grupa A, dar mai sunt încă 3 meciuri de jucat pentru națională noastră. MongoliaVietnam și Argentina sunt echipele pe care trebuie să le mai întâlnim pentru a ajunge mai departe. Momentan Germania pare echipa care se va califică de pe locul 1, fiind neînvinsă, în timp ce locurile 2 și 3 care oferă, de asemenea, spot-uri în Playoffs se vor dispută între RomâniaUngaria și Mongolia.

Dota 2

Comparativ cu jucătorii de la CS:GO, naționalii noștri de la Dota 2 au avut un start mai greu, fiind învinși în primele două meciuri din Group Stage de către Mongolia și Jordan. Din păcate, nu pare că România ar mai avea ce să facă în acest moment, deoarece se clasează pe ultimul loc al grupei, iar o singură posibilă victorie, în ultimul meci pe care îl vor dispută, nu ar ajută foarte mult. România va mai întâlni reprezentativă Africii de Sud pentru meciul de închidere al grupei B.

image 23

Singurul avantaj pe care îl are România în acest meci, comparativ cu restul jucate până acum este că Africa de Sud de află la același scor în grupă, așadar o victorie de onoare ar putea fi obținută de către naționala noastră.

Tekken 7

La Tekken lucrurile au arătat diferit din mai multe puncte de vedere. În primul rând, grupele s-au încheiat într-o singură zi, adică ieri, iar în al doilea rând, reprezentantul României a obținut un scor favorabil care să îl ducă în Elimination Stage de pe locul 3 al grupei G.

image 24

MASOO a arătat foarte bine în această fază a turneului, deși a fost înfrânt în trei rânduri de către jucătorii celor din Monaco și Pakistan, cea de al treilea meci a fost pierdut neoficial, așadar scorul său a fost de ajuns cât să ajungă mai departe. Probabil primul meci va fi unul greu, având un seed destul de slab, dar importantă este calificarea în acest punct. 

Ce mai urmează pentru România la Campionatul Mondial

Pe lângă meciurile de la CS:GODota 2 și Tekken pe care le-am menționat deja, România mai are apariții de bifat și la competițiile de PUBG Mobile, unde ai noștri vor debuta pe 29 august, în aceeași zi cu debutul echipei de Mobile Legends. La PUBG Mobile lucrurile arată puțin mai diferit decât suntem noi obișnuiți, deoarece jocul este împărțit pe runde, acesta fiind modul in care se desfășoară concursurile de Battle Royale. 18 runde vor fi jucate pentru a se determina un clasament care va fi final, așadar o singură zi va fi destul pentru a concretiza o campioană la acest turneu. Lista participantelor arată astfel:

image 25

De partea cealaltă, la Mobile Legends, competiția este împărțită pe grupe, iar România este situată în Grupa C care nu este una chiar atât de complicată, dar nici neglijabilă. SenegalArabia Saudită și Brazilia sunt cele trei adversare ale țării noastre, prima dintre ele urmând să o întâlnim pe 29 august, în timp ce următoarele două meciuri vor fi jucate pe dată de 30 august.

image 26

Să nu uităm și de competiția de CS:GO feminin, unde echipa României este printre cele mai puternice, iar grupa pe care au prins-o nu este una chiar atât de complicată. Concursul va începe mâine, 28 august și se va încheia pe 1 septembrie. Grupele din acest turneu sunt la fel că la cealaltă competiție de CS:GO, adică alcătuită din 5 echipe fiecare, unde România se află în grupa A.

image 27

sudicsgo

COMPETITII
TMW
ULTIMELE STIRI