Werty

IEM Cologne day 4: Două echipe cu români cad în Lower Bracket

IEM Cologne day 4: Două echipe cu români cad în Lower Bracket

Iată că am ajuns și în a patra zi de când jucătorii de cel mai înalt nivel la Counter-Strike au ajuns în Cologne, Germania acolo unde a început și prima zi de grupe. Din păcate, rezultatele acestor prime meciuri din prima faza a Main Event-ului nu sunt foarte mulțumitoare pentru țara noastră. După reușita celor de la OG Esports 🇪🇺 în Play-In și calificarea obținută mai departe în ziua 3, se pare că lucrurile au luat-o ușor în jos.

Group Stage

GamerLegion 🇩🇪 și NAVI 🇺🇦 sunt cele două echipe care au avut parte de o invitație direct în Main Event, datorită clasamentului celor de la ESL care cuprindea cele două echipe în TOP 10. În timp ce OG Esports 🇪🇺 au avut parte de o zi de repaus după lupta dusă în Play-InNAVI 🇺🇦 și GamerLegion 🇩🇪 au fost nevoite să debuteze împotriva unor echipe destul de puternice, mai exact MOUZ 🇩🇪, cea mai în formă echipa din Play-In, respectiv Monte 🇺🇦, echipa care era în căutarea revanșei.

image 57
image 58

Din păcate, niciuna dintre echipele cu români nu a reușit să aducă rezultate mulțumitoare, ambele fiind învinse în două hărți și trimise în Lower Bracket de către adversarele lor. Din fericire, ambele echipe mai au o șansă acum, dar orice pas strâmb va fi taxat cu eliminarea din competiție. Line-up-urile și rezultatele celor două formații au arătat astfel:

Natus Vincere 🇺🇦

  • Oleksandr “S1mple” Kostyliev 🇺🇦
  • Aleksi “Aleksib” Virolainen 🇫🇮
  • Mihai “iM” Ivan 🇷🇴
  • Valeriy “b1t” Vakhovskiy 🇺🇦
  • Justinas “jL” Lekavicius 🇱🇹
EchipeStagiuHărțiScoruriCâștigători
Natus Vincere 🇺🇦 vs MOUZ 🇩🇪
Natus Vincere 🇺🇦 vs MOUZ 🇩🇪
Group Stage
Opening Round
Ancient
Overpass
916
1216
Heroic 🇳🇴
Heroic 🇳🇴

GamerLegion 🇩🇪

  • Sebastian ‘Volt’ Malos 🇷🇴
  • Isak ‘isak’ Fahlén 🇸🇪
  • Frederik ‘acoR’ Gyldstrand 🇩🇰
  • Nicolas ‘Keoz’ Dgus 🇧🇪
  • Sanzhar ‘neaLaN’ Iskhakov 🇰🇿
EchipeStagiuHărțiScoruriCâștigători
GamerLegion 🇩🇪 vs Monte 🇺🇦
GamerLegion 🇩🇪 vs Monte 🇺🇦
Group Stage
Opening Round
Mirage
Overpass
816
1116
Heroic 🇳🇴
Heroic 🇳🇴

Ce urmează pentru jucătorii români

Să nu uităm că și cei de la OG Esports 🇪🇺 sunt încă în luptă, iar aceștia vor debuta chiar astăzi, 30 iulie, în faza grupelor împotriva unui adversar destul de pretențios. Vitality 🇪🇺 sunt cei care vor primi echipa lui Regali în Main Event, astfel va fi un meci foarte greu pentru echipa nou fondată, dar nu imposibil. Meciul va fi live de la ora 13:30, primul meci al zilei, înainte de restul duelurilor în care vor mai fi implicați și jucătorii români din Lower Bracket.

image 59

În cazul în care OG Esports 🇪🇺 vor fi învinși de către Vitality 🇪🇺, aceștia vor cădea în Lower Bracket cot la cot cu NAVI 🇺🇦, așadar vom urmări un duel între iM și Regali, dar, din păcate, la finalul acestuia unul dintre jucătorii noștri va fi eliminat din Cologne, iar dacă OG Esports 🇪🇺 câștigă îi vor întâlni pe MOUZ 🇪🇺, cu șansa de a lua revanșa pentru iM și coechipierii săi, în timp ce NAVI 🇺🇦 vor avea un duel foarte greu de dus.

image 60

Tot astăzi îi vom urmări și pe cei de la GamerLegion 🇩🇪 în Lower Bracket cu ultima șansă de a rămâne în viață, aceștia întâlnindu-i pe cei de la TheMongolz 🇲🇳. Echipa din Asia a ieșit învingătoare ultima dată când i-a întâlnit pe GamerLegion 🇩🇪, iar ieri a avut un meci foarte strâns cu Heroic 🇩🇰, locul 1 mondial, așadar va fi un meci greu pentru echipa lui volt, dar nu imposibil. Echipele vor intra pe server de la ora 20:30, iar după acest duel vom află care va fi a doua echipă ce va părăsi IEM Cologne din Group Stage.

image 61

sudicsgo

COMPETITII
esportskings
ULTIMELE STIRI