Werty

IEM Cologne day 3: Regali devine al treilea jucător calificat în Main Event

IEM Cologne day 3: Regali devine al treilea jucător român calificat în Main Event

RegaliiM și volt sunt cei trei jucători din România ce au făcut parte din lista echipelor invitate în Germania pentru IEM Cologne. Un singur lucru diferă între OG Esports 🇪🇺 și celelalte două echipe cu români este că cea dintâi menționată a făcut parte din Play-In, urmând să lupte pentru calificarea în Main Event unde NAVI 🇺🇦 și GamerLegion 🇪🇺 așteptau deja.

Play-In

Regali și echipa sa au pornit în cea mai bună parte a Bracket-ului, fiind înconjurați de echipe relativ ușor de învins, atât în partea Upper, cât și în Lower. Din nefericire, primul meci al celor de la OG Esports 🇪🇺 a fost o înfrângere în fața celor de la 9INE 🇵🇱, urmată de o victorie în Lower Bracket cu cei de la Complexity 🇺🇸. Meciul decisiv consta într-un duel cu Apeks 🇪🇺, o echipă în formă Post-Major, dar care se pare că nu s-a ridicat la nivelul celor de la OG Esports 🇪🇺 și au fost învinși, oferindu-le adversarilor biletul către Main Event. Line-up-ul echipei și rezultatele au arătat astfel:

  • Iulian “Regali” Harjău 🇷🇴
  • Nemanja “nexa” Isaković 🇷🇸
  • Dion “FASHR” Derksen 🇳🇱
  • Nils “k1to” Gruhne 🇩🇪
  • Maciej “F1KU” Miklas 🇵🇱
EchipeStagiuHărțiScoruriCâștigători
OG Esports 🇪🇺 vs 9INE 🇵🇱Opening RoundOverpass17199INE 🇵🇱
OG Esports 🇪🇺 vs Complexity 🇺🇸
OG Esports 🇪🇺 vs Complexity 🇺🇸
Lower Bracket
Round I
Mirage
Overpass
1611
1612
OG Esports 🇪🇺
OG Esports 🇪🇺
OG Esports 🇪🇺 vs Apeks 🇪🇺
OG Esports 🇪🇺 vs Apeks 🇪🇺
Lower Bracket
Round II
Mirage
Inferno
166
1610
OG Esports 🇪🇺
OG Esports 🇪🇺

În toată această aventură, sniper-ul român, Regali a cântărit destul de mult pentru echipa sa, acesta fiind în top cam în fiecare harta jucată, dar și locul 6 overall ca și Rating cu 1.21Regali a dezvăluit și faptul că vede în fața sa un viitor foarte frumos și că este pregătit de provocările aduse de rangul de Tier 1.

image 54

Main Event

Pe măsură ce acest articol este în stadiul de creare, IEM Cologne este în plină desfășurare, chiar cu una dintre echipele noastre jucând acum. Fiind doar două grupe în tot turneul, era evident că două dintre echipele cu români vor fi în aceeași grupa, având în vedere că NAVI 🇺🇦 și GamerLegion 🇪🇺 erau deja stabilite în locuri diferite. Se pare că OG Esports 🇪🇺 au nimerit în grupa B după calificare, mai exact lângă echipa lui iM, urmând ca dacă ambele echipe își câștigă meciurile să se întâlnească într-un duel direct.

image 55
image 56

Continuând să vorbim despre norocul echipelor, cei de la OG Esports 🇪🇺 îi vor întâlni pe Vitality 🇪🇺, contenderii la locul 1, în timp ce NAVI 🇺🇦 se vor duela cu MOUZ 🇪🇺, cea mai în formă echipă din Play-In. Cele două meciuri din grupa B se vor disputa în zile diferite, iar un duel între cei doi jucători ar fi ideal în semifinalele din Upper Bracket, deoarece ar înseamnă să avem cel puțin o echipă în finala grupei, la un pas de calificare. NAVI 🇺🇦 vor fi cei de vor juca astăzi, 29 iulie, de la ora 20:30, in timp ce pe OG Esports 🇪🇺 îi vom urmări mâine.

image 57

De partea cealaltă, în grupa AGamerLegion 🇪🇺 sunt deja într-un duel cu cei de la Monte 🇺🇦, echipa pe care au întâlnit-o ultima dată în Paris pe durata Major-ului, acolo unde ambele echipe aveau line-up-uri puțin diferite, iar echipa lui iM de pe acel timp a ieșit învingătoare. Până acum meciul nu arată la fel de bine pentru echipa lui volt, deoarece Monte 🇺🇦 sunt la un pas distanță de a câștiga prima hartă. Chiar și dacă vor câștigă meciul acesta, GamerLegion 🇪🇺 îi vor întâlni pe Heroic 🇩🇰, echipa de pe locul 1 HLTV care caută și revanșa după ce s-a întâmplat in semifinală de Major acum mai bine de 2 luni.

image 58

sudicsgo

COMPETITII
esportskings
ULTIMELE STIRI