Werty

Hugilago părăsește echipa AllStars Gaming

Hugilago părăsește echipa AllStars Gaming

În urmă cu în jur de 5 luni, cei de la AllStars ?? au anunțat despărțirea lor de Ivan “Rock1ng” Stratiev, rifler-ul bulgar care a părăsit organizația românească după destul de mult timp petrecut alături de aceasta, drept înlocuitor venind Mads “Hugilago” Hauge. Jucătorul din Danemarca a fost și el alături de AllStars Gaming ?? 5 luni, pline de rezultate bune și mai puțin bune, iar pe data de 3 februarie, acesta și-a anunțat despărțirea de formație prinț-o postare pe Twitter

În tot acest timp, hugi a strâns un număr considerabil de turnee și rezultate alături de oranizatia românească, cele mai importante fiind ocuparea locului 2 în ROPL Stars Fall 2022, locul 3 în Jaxi League Balkan Series 1 și rezultatele din European Pro League obținute în sezoanele 4 și 5. Pe lângă depărtarea de Hugi, cei de la AllStars ?? mai trec printr-o despărțire, mai exact de jucătorul ucrainean, Yaroslav “isk” Issakov, ce după doar 17 zile alături de organizația românească a revenit în statutul de LFT, din nou, anunțul apărând tot pe pagina să de Twitter.

După toate aceste schimbări, line-up-ul celor de la AllStars ?? rămâne format din doar 4 jucători, acesta arătând astfel:

AllStars Gaming ??

  • Roberto ‘ADRON’ Păun ??
  • David “fnl” Mușuroiu ??
  • Cristian-Mihai “kritikw0w” Ruse ??
  • Gabriel-Cosmin “zewts” Letcanu ??

Momentan nu există nicio informație dezvăluită direct de organizație, dar zvonurile spun că Adex și Ersin ar putea fi noii jucători ai AllStars ??, aceștia deja jucând câteva meciuri oficiale alături de echipă. Conform acestor rumori, formația va rămâne formată tot din 6 jucători, aceștia alternând ca și până acum în funcție de meciuri.

sudicsgo

COMPETITII
esportskings
ULTIMELE STIRI